fbpx

One Intensive Day

In één dag duidelijkheid krijgen over de stappen die jij mag nemen naar een vrij leven zónder verslaving

Dé ideale eerste stap die jij kan nemen als je af wilt rekenen met je eigen ongewenste verslavingsgedrag of met het effect van het verslavende gedrag van de ander. Wij staan deze dag voor, naast en achter je, zodat jij aan het einde van de dag kraakhelder hebt wat er precies nodig is voor jou.

Je leert precies wat de do’s en de don’ts zijn. Welke stappen jij mag zetten om je leven te upgraden en zonder ruzies, schuld en schaamte een gelukkig leven in vrijheid te gaan leven.

 

 

Dit ervaar je nu:

Je hebt al veel pogingen gedaan om verslaving uit je leven te bannen, maar niets helpt blijvend
Je maakt je continu zorgen of je wel een weg uit het web van verslaving kan vinden
Je wilt nog niet een heel traject starten, maar bent wel heel benieuwd naar de stappen die je op korte termijn kan zetten
De stress rondom verslaving geeft te veel onrust. Je verlangt naar rust en meer contact met jezelf en je weet niet direct hoe je dat aan kan pakken
Je hebt misschien al een podcast van ons gevolgd. Dat vond je heel interessant, maar nu is het tijd om te onderzoeken wat er nou specifiek voor jóu nodig is
Tot nu toe houd je je verslavingsprobleem voor jezelf, maar je wilt er nu toch eens met experts over praten
Er is geen sprake meer van gebruik, maar de angst voor terugval blijft als een strop om je nek hangen. Je vraagt je af hoe je je nou écht vrij kan gaan voelen
Je merkt dat verslaving je tegenhoudt om verder te kunnen groeien in je leven. Je wilt weten hoe dit anders kan

Dit kan je verwachten van de One Intensive Day 

Om écht iets bij jou in beweging te zetten, doen we het meteen goed! Tijdens de One Intensive Day draait het een dag lang helemaal om jou. Jouw vragen, jouw koers, jouw business, jouw belemmeringen, jouw inzichten, jouw houding ten opzichte van verslaving.

We verkennen je situatie en gaan spijkers met koppen slaan! Je gaat vooral ontdekken wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt.

We gaan echt de diepte in. Je krijgt helder welke acties er nodig zijn om je doelen te behalen. Je krijgt inzicht in jouw uitdagingen en belemmeringen. Wij helpen je, zodat je met full focus, flow en doorzettingsvermogen met je actieplan aan de slag kan.

 

Voor wie is deze dag?

Als je te maken hebt met verslaving zoals: drank, drugs, gamen, controleren, gokken, seks, aandacht, geld, perfectionisme, eten, macht, shoppen, social media, controle, sporten, werken, roken
Als je er klaar mee bent om in je eentje te blijven zoeken naar de oplossing en graag wilt afstemmen met professionals
Als je overweegt om het 1-op-1 traject te gaan volgen, maar eerst wilt onderzoeken of je echt een klik met ons hebt
Als het voor jou tijd is om met een goed plan aan de slag te gaan
Als je in de juiste stand gezet wilt worden, zodat je daarna goed door kunt pakken in je leven
Als je twijfelt of je een verslavingsprobleem hebt en samen met experts wilt onderzoeken of je je zorgen moet maken over je gebruik of gedrag

Gun jezelf dan één vrije dag en ontdek jouw weg naar vrijheid

Je kan deze dag ook samen gaan ervaren

Onze ervaring is, dat er eigenlijk altijd meer mensen last hebben van de verslaving, dan jij alleen. Ongemerkt ontstaat er een dynamiek die niet meer altijd constructief is. Er zijn zelfs momenten dat je je afvraagt of het wel goed blijft gaan. Als dit zo is, dan kan het raadzaam zijn om samen deze dag te gaan ervaren. 

Omdat wijzelf weten hoe krachtig het is om allebei, tegelijkertijd, in ontwikkeling te zijn, is het ook mogelijk om deze dag samen met je naaste te gaan beleven. Dit gaat jullie groeiproces enorm versterken.

Als jullie samen deze dag gaan ervaren, dan zorgen we ervoor dat jullie aan het einde van de dag een gezamenlijk, maar ook een individueel plan in handen hebben.

 

 

Hoe gaat het in z’n werk?

Via de button kan je je aanmelden voor deze dag. Je mag de vragenlijst invullen en dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op om even met je kennis te maken en een datum te prikken voor deze dag. 

Als we samen tot een datum zijn gekomen, ontvang je van ons de betaallink én een uitnodiging met een Zoomlink. We gaan elkaar namelijk ontmoeten via Zoom.

Op de dag zelf spreken we rond 10.30 uur af. In de ochtend staan we uitgebreid stil bij de situatie waarin je nu zit. Denk hierbij aan je verslavingsgedrag of dat van de ander, je relaties, je business. We zorgen dat jouw hulpvraag en eventuele knelpunten goed in beeld komen zodat we intensief en actief aan de slag kunnen met jouw toekomst. Tussendoor houden we natuurlijk ook een korte lunchpauze om vervolgens weer verder te kijken hoe je los kan komen van het ongewenste verslavingsgedrag en wat dat vervolgens betekent voor jouw toekomst. 

We sluiten rond 15.00 uur de dag af met een plan waar je wat mee kan! We plannen ook direct een vervolgafspraak via Zoom in voor de volgende dag, om te horen hoe het gaat en of we nog iets voor je kunnen betekenen.

 

 

Na deze intensieve dag

Weet je precies wat jouw volgende stap moet zijn om los te komen van ongewenst verslavingsgedrag
Heb jij veel meer kennis over verslaving en weet je precies wat de do's en don'ts voor jou zijn
Voel je veel kracht en zelfvertrouwen om jouw leven naar een volgend level te brengen
Voel je dat je weer aan het stuur zit van je eigen leven. Jij hebt de regie weer teruggepakt. Je gaat naar huis met tips en inzichten en je kan niet wachten om daar mee aan de slag te gaan
Weet jij hoe je met je eigen belemmeringen om kunt gaan zodat je rust en vrijheid kan ervaren
Voel je meer energie en lichtheid en weet je precies wat je mag doen om jouw doel te bereiken
Heb je een duidelijk beeld van hoe jij verslaving uit jouw leven kan bannen en kan houden

Ervaringen van anderen met One Intensive Day

Ik kwam deze dag met Eva mee. Ik heb een jarenlange afhankelijkheid van cannabis en zoektocht naar mijn eigen identiteit.

Door deze dag heb ik extra motivatie om het aan te pakken en meer geloof gekregen in mezelf dat het kan lukken.

Ik kwam met een open vizier. Na afloop van de dag voelde ik een bepaalde geruststelling. Ik merkte dat Robert en Wendy hetzelfde meemaakten en het meer dan wie snappen. Ze gaven meteen goede tips en ik voelde me veilig om open te zijn.

Jan

 Het feit dat verslaving niet gezien wordt als ziekte maar dat het een gedragsverandering nodig heeft, gaf voor ons de doorslag om voor Verslavingspraat te kiezen. Ook dat we het samen konden doen. Wij hebben allebei last van ongewenst verslavingsgedrag vooral met drank.

Deze dag heeft ons vooral veel duidelijkheid opgeleverd. Dat we niet in ons gevoel komen of heel moeilijk. Veel angst (Jacq) en boosheid (Marc).

We zouden anderen aanraden om deze dag te doen omdat je heel diep gaat. Het is een krachtig programma waarin je tot de kern komt van waarom je drinkt… welk verslaafd gedrag je hebt.

De formule van Verslavingspraat is effectief, daar waar de reguliere zorg ophoudt (meer symptoombestrijding, hoe nu zo lang ‘clean’) gaan jullie verder.

Jacq & Marc

Voor deze dag liep ik tegen behoorlijk codependent gedrag van mij aan. Maar ook tegen verslavingsgedrag (verslaafd aan mijn (ex) partner) die verslavingsgedrag vertoont. Door deze dag heb ik inzicht gekregen waar dit gedrag van mij is ontstaan. Dat dit behoorlijk diep zit. En dat ik hier wel mee aan de slag wil. Deze dag geeft helderheid waar je staat in het leven en wat je er evt aan kunt doen als dit niet meer goed voor je voelt.

Het was een inspirerende dag. Eigenlijk wist ik al een beetje waar het zat bij mij, maar heb jullie spiegel nodig om het nog duidelijker te krijgen.

Caroline

Ben jij er klaar voor?

Ben jij er klaar voor om jezelf, je leven en je toekomst weer serieus te nemen? Wil je het heft in eigen hand nemen en duidelijk krijgen welke stappen je mag zetten om vrijheid te gaan ervaren zonder ongewenst verslavingsgedrag? Wil je dat het een dag lang even alleen om jou draait?

Je krijgt op deze dag de onverdeelde aandacht van twee experts op het gebied van verslavingsgedrag voor de investering van €399,- incl. btw. Als jij hier volmondig JA op zegt, dan gaan we met je aan de slag!

Wij zijn Robert & Wendy

Wij waren al heel wat jaar met verslaving in de weer voordat we écht stappen konden maken. Heel lang hebben we zelf geprobeerd te minderen en te stoppen. Dit lukte eigenlijk nooit voor een langere tijd.

Pas op het moment dat wij uit onze eigen schulp kropen en om hulp durfden te vragen, kwam er weer licht in ons leven. Voor ons was het zo helpend om niet meer alleen door te hoeven modderen. De spiegels die ons voorgehouden werden, waren pijnlijk, maar ook heel helpend om andere keuzes te leren maken.

Wij weten ondertussen precies wat je niet, maar vooral ook wat je wel moet doen, als je los wilt komen van ongewenst verslavingsgedrag. Wij leerden dat wij zelf het probleem waren en niet het middel, of ons gedrag, of ons bedrijf, of onze relaties. Door onszelf aan te kijken, konden wij zien wat niet meer dienend was. Leren voelen wat nodig is, stond daarbij centraal. Wij hebben onze mindset moeten veranderen om daadwerkelijk in beweging te komen en écht los te komen van verslaving.

Voor ons voelt dit zo bevrijdend. Dat willen we wel van de daken schreeuwen. In onze podcast delen we meer over onze processen, waar je veel aan kan hebben. Toch merken we dat er veel grotere stappen gemaakt kunnen worden via persoonlijk contact. Vandaar dat één intensieve dag samen ervoor zorgt dat je mega shifts kan maken. Mogen we jou of jullie helpen tijdens deze One Intensive Day?

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mezelf opgeven voor deze dag?

Via een button op deze pagina kan je je aanmelden. Na betaling nemen we binnen 24 uur contact met je op, zodat we samen kunnen plannen wanneer je jouw One Intensive Day gaat beleven.

Is deze dag alleen voor verslaafden of ook voor naasten?

Deze dag is geschikt voor iedereen die geraakt wordt door ongewenst verslavingsgedrag. Of je nu zelf de verslaafde bent of de naaste van de verslaafde. Deze dag is er voor jou als je verslaving uit je leven wilt bannen.

Wat is de investering?

De investering voor deze dag is €399,- inclusief btw. Als je deze dag samen wilt beleven, dan zijn er voor de 2e persoon geen extra kosten aan verbonden.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee, je kan deze intensieve dag alleen samen met ons beleven als je de mogelijkheid hebt om in één keer te betalen.

Kan ik mijn investering opvoeren in mijn zakelijke boekhouding?

Ja, dat is mogelijk. De btw is voor ondernemers aftrekbaar. Je kan deze dag tevens als kosten opvoeren in je boekhouding, zodat je daar een belastingvoordeel uit kan halen.

Wat kan ik van jullie verwachten?

Wij willen heel graag weten met wie we in contact zijn en daardoor is onze betrokkenheid heel groot. Wij voelen feilloos aan wat er bij jou in de weg zit om echte stappen te zetten en zullen je dus ook liefdevol confronteren. Op deze manier leiden we je naar de kern van je probleem. We kijken naar jouw kracht en stimuleren je om stappen te gaan zetten, zodat jij exact weet wat je te doen staat om je leven op de rails te zetten. Deze dag zal in het teken van verbinden staan. Met jezelf en met elkaar zodat jouw transformatie in gang wordt gezet.

Heb je een andere vraag?

Mail ons gerust om je vraag te stellen. Je kan een mail sturen naar hallo@verslavingspraat.nl