fbpx

The Real Thing

Van verslaafd, naar écht je mooiste leven leiden. 

Naar de buitenwereld laat je het perfecte plaatje zien. Maar van binnen knaagt het. Elke dag weer.

Als je heel eerlijk bent: je verslaving heeft je onder controle. In je hoofd ben je er continu mee bezig.

En die onrust die je continu met je meedraagt zorgt voor gedoe. Gedoe in je relaties. Gedoe thuis. Gedoe in je business. Kortom: het werkt door in alles!

Je weet dat het succes én de mate van vrijheid in je leven op dit moment gelimiteerd is. Dat dit veroorzaakt wordt door je ongewenste verslavingsgedrag. Als je rust, voldoening en vrijheid op alle vlakken wilt ervaren, dan zal je voor eens en altijd moeten stoppen met je verslavingsgedrag.

Dat kan binnen dit intensieve 9 maanden traject dat zich op al deze vlakken richt en méér dan dat: het creëren van je mooiste leven. It’s time for The Real Thing!

 

Wij zijn er niet voor de massa, wij zijn er voor jou!

Hoe zou je leven er uit zien zonder je verslavingsgedrag?

Je doet voorkomen dat je alles onder controle hebt. maar als het om je ongewenste verslavende gedrag gaat, is dat wel anders. 

Het is nu tijd om jezelf en je omgeving niet meer voor de gek te houden. Natuurlijk ben je gefrustreerd dat het je zelf niet lukt om te stoppen. Wellicht heb je al professionele hulp gehad, die niet de juiste bleek te zijn. Of ben je al tijden zelf aan het proberen om je verslaving aan de kant te schuiven en maakt het je radeloos dat je niet zonder je middel of verslavende gedrag kan.

Er staat nogal wat op het spel. Je hebt wellicht een business te runnen, je gezin bij elkaar te houden of je dromen na te jagen. Je hebt heel goed in de gaten dat je, als je zo doorgaat, nogal wat te verliezen hebt. Je hoopte dat het probleem vanzelf zou oplossen, maar je ziet in dat dit nooit gaat gebeuren. Je snakt naar meer controle over je leven. Je bent er klaar mee en er is nu echt iets anders nodig.

 

 

You owe it to yourself to feel the best you’ve ever felt and love yourself more than you ever have

Het zou toch fantastisch zijn als:

Je weer schaamteloos jezelf kan zijn

 

Je geen concessies meer hoeft te doen en recht op je droomleven af kan gaan

 

Je uitgedaagd wordt om verder dan je eigen ego en bullshit te kunnen kijken

 

Je weer op jezelf en je intuïtie kan vertrouwen

 

Je niet meer jezelf voorbij loopt, maar impact maakt als een levende legende

 

Je weer kan afstemmen op je gevoel en daardoor de juiste keuzes maakt

 

Je rust in je hoofd krijgt en vanuit een diep weten je hart kan volgen

 

Je onverdoofd kan genieten van het leven

 

Je jezelf en anderen niet langer hoeft teleur te stellen

 

Je dromen en diepgewortelde verlangens waar kan maken

 

Je schuld en schaamte los kan laten en jouw angst kan elimineren

Dit is herkenbaar voor jou:

Je weet dat als je niets doet en zo doorgaat, dat je tot stilstand komt en er niets positiefs veranderd

Je hebt wellicht al andere manieren geprobeerd en het is nog niet (helemaal) gelukt om los te komen van verslaving

Je neemt jezelf heel serieus, daarom ben je op zoek naar een oplossing waarbij je je verslavende gedrag kan aanpakken

Je bent de leider/regisseur van je eigen leven, waarbij je de lat hoog legt 

Je bent er aan toe dat je gecoacht wordt door experts op het gebied van verslaving, die kwalitatief goede vragen stellen

Je wilt niet voor minder dan een duurzaam resultaat gaan

Je weet dat je daar diepgang en dus ook een langer traject met persoonlijke begeleiding voor nodig hebt

Je gelooft dat commitment dé sleutel naar jouw vrijheid is

Je weet dat als jij een besluit neemt, dat er dan pas écht iets kan veranderen

 

The Real Thing, voor wie dan?

Je hebt een mindset die gericht is op groei, kansen en mogelijkheden. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt persoonlijke groei hoog in het vaandel staan. Je bent bereid om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Je wilt op alle vlakken in je leven overvloed ervaren door je volledige potentieel te benutten. Je wilt nu verantwoordelijkheid nemen voor je leven én je toekomst.

Omdat je graag de allerbeste keuzes maakt, investeer je in jezelf én je toekomst. Je bent gedreven, ambitieus en wilt doorgroeien. Dat betekent dat je af wilt rekenen met je (verslavings) verleden, waarin dingen zijn gebeurd die je niet meer kan terugdraaien. Waar je wel invloed op hebt, is jouw toekomst. Je wil voor jezelf en je gezin een fijner leven creëren, los van verslavingsgedrag. Dit is jouw doel en daar wil je je aan committeren. 

Dit is écht voor jou als je voelt dat je nu stappen wilt nemen om de kwaliteit van je leven naar een hoger niveau te tillen. Je wilt niet meer alleen doormodderen, maar begeleid worden door experts die weten wat er precies nog is om meer vrijheid, meer plezier, meer ontspanning, meer liefde en geluk te gaan ervaren en verslavingsgedrag geen rol meer speelt.

 

En voor wie niet?

Dit 1-op-1 traject is niet voor jou als je weg wilt vluchten, als je denkt dat het vanzelf wel goed komt. Als je het eigenlijk wel prima vindt hoe het nu gaat. Of op zoek bent naar een quick-fix. Als je gelooft dat verslaving een ongeneeslijke ziekte is, die jou overkomt. Als je geen lef hebt om in je eigen groei te investeren. Als je denkt dat jouw verslavende lifestyle jouw leven uplift.  

 

Fragment uit een chatsupportbericht van een klant

met Kim | Ik sta positiever in het leven. Er is heel veel in gang gezet en mijn mindset is veranderd!

Fragment uit een podcastgesprek met een klant

met Marion | Niemand kwam bij mij eerder tot de kern, jullie wel!

Fragment uit een chatsupport bericht van een klant

met Erik | Het heeft ons stof tot praten en verbinden gegeven en daar zijn we jullie heel dankbaar voor!

Zo werkt het in dit traject

In alle anonimiteit kan je aan de slag met het doorbreken van jouw destructieve patronen. We bouwen aan jouw fundament zodat jij megashifts ervaart en nooit meer terug wilt naar je oude leven.

Wij zijn goudeerlijk. Je moet kunnen omgaan met constructieve, maar soms confronterende feedback en zeker ook onze liefde kunnen ontvangen.

Het voor jou geen optie om maanden van huis te zijn om dit probleem aan te pakken. Daar zijn wij ons van bewust. Juist daarom bieden wij jou maatwerk en geen one-size-fits-all pakket. Je gaat niet alleen maar kennis op doen, want ‘weten’ is niet genoeg. Dat wat je leert, ga je direct in de praktijk uitvoeren en je gaat daarin grote stappen zetten. Samen met ons ga jij daar persoonlijk voor zorgen.

We gaan er voor zorgen dat jij de juiste mindset krijgt en daadwerkelijk in je nieuwe identiteit gaat stappen waarbij je afscheid neemt van je ongewenste verslavingsgedrag. Na het loskomen van je verslavende gedrag, gaan we fullfocus aan de slag met het manifesteren van je droomleven op alle vlakken.  

 

The message is clear. This could be the year for the real thing!

Welke resultaten je kan verwachten:

Je komt volledig los van je ongewenste verslavingsgedrag
Je koerst recht op je droomleven af. Je maakt de juiste keuzes, voor jezelf en voor je omgeving
Je ervaart liefdevollere verbindingen en relaties met diepgang
High level comminicatieskills die je zowel privé als zakelijk in kan zetten
Een leven in balans waarin je verstandig en realistisch denkt en doet
Je kan prima overweg met triggers en emoties zonder naar je middel of oude gedrag te hoeven grijpen
Je zelfvertrouwen en zelfrespect komen terug op het diepste niveau
Je leven is vervullender, zonder schuld en schaamte
Je geeft dat wat écht belangrijk voor je is, de juiste aandacht
Je leert samen te werken met je lichaam

Wat klanten zeggen

Zo ziet The Real Thing eruit

A
We starten met een online Deep Dive sessie waarin we een plan maken. Wij gaan voor niets anders dan maatwerk.
A
In de eerste helft van dit traject verwelkomen we je in Spanje voor een fantastisch privéretreat
A
Je hebt gedurende het gehele traject 18 maal een 1-op-1 online call van anderhalf uur met Robert en Wendy, waarin je kunt delen waar je tegenaan loopt in je leven. Je ontdekt wat jij anders kan doen en hoe! In deze calls houden we je scherp op je acties, beslissingen en doelen.
A
Tussentijds chatsupport om je successen en doorbraken met ons te vieren, maar ook om je zorgen en hobbels met ons te delen. Alles mag er zijn. Je kan vragen stellen die niet kunnen wachten tot je volgende call. Van ons kan je mentale support en empowerment verwachten.
A
Toegang tot de gehele Academy, waarin je ondersteunende content vindt die je gaat helpen om je doelen te behalen, zodat jij je mooiste leven kan gaan leven.
A
De mogelijkheid voor een online themamiddag of ochtend samen met je partner

You are absolutely capable of creating the life you can’t stop thinking about!

Een exclusief traject – This is the place to be

Wij willen er alles aan doen dat dit traject voor een level up zorgt in jouw leven. Omdat het belangrijk is dat je helemaal leert intunen op de persoon die je wilt zijn, ontmoeten we elkaar in de eerste helft van het traject life in Spanje tijdens een privéretreat. Je overnacht maar liefst vijf nachten op een geweldige privelocatie, waar wij je 4 dagen intensief gaan begeleiden.

The Real Thing is een exclusief traject dat alleen geschikt is voor jou als je een gigantische groei wil doormaken en 200% voelt dat je hier klaar voor bent. De energie moet kloppen. Vandaar dat we tijdens een matchcall onderzoeken of er daadwerkelijk een match is. Als dat voor beiden voelt als een JA!, dan gaan we samen aan de slag.

Ben je bereid om in jezelf te investeren en voor deze optie te gaan? Voel je nu ook dat het tijd is om deze stap te zetten? 

Wij zijn Robert & Wendy

Voor ons was het zo duidelijk als wat. Er stond ons maar één ding te doen: kiezen voor een leven zonder verslavingsgedrag.

Stoppen met ons middel én verslavende gedrag bracht ons een stap verder in ons proces. We vonden alleen nog niet de vrijheid waar we zo naar verlangden. We leefden ons leven nog steeds op basis van angst voor terugval. Dat wilden we echt niet meer!

Hoe we daar anders mee om konden gaan, werd duidelijk toen we in aanraking kwamen met de Wet van Aantrekking.

Wij weten nu hoe belangrijk het is om onze gedachten te managen en die gedachten in alignement te brengen met ons gevoel. Dit in combinatie met de juiste focus en energie heeft er voor gezorgd dat we ons allermooiste leven kunnen leven.

Wij hebben dus de wereld van verslaving en de wereld van de Wet van Aantrekking met elkaar gecombineerd en kwamen erachter dat dit dé methode is om los te komen van ons ongewenst verslavingsgedrag, maar daarnaast nog een stap verder te gaan en ons allermooiste leven te gaan leven.

The Real Thing

9 maanden traject

✔️ 9 maanden intensieve begeleiding

✔️ Start met Deep Dive sessie

✔️ 18x coachcall van anderhalf uur

✔️ Chatsupport tussen de sessies door

✔️ Toegang tot de gehele Academy met ondersteunende content

✔️ Persoonlijk 6 daags retreat in Spanje

✔️ Mogelijkheid tot inplannen van een online themamiddag/ochtend samen met je partner

✔️ Je investering is €23.760,- incl btw bij betaling in 9 termijnen. Bij betaling ineens €21.600,-

Veel gestelde vragen

Voor welke soort verslavingen is dit traject geschikt?

Dit traject is voor jou geschikt als je te maken hebt met dit soort verslavingen: Drank, drugs, werken, eten, gokken, sociale media, roken, geld, controleren, macht, shoppen, aandacht, gamen, seks, perfectionisme, sporten. Staat jouw verslaving hier niet bij, informeer gerust of wij je toch kunnen helpen.

Wat is er anders dan in de reguliere verslavingszorg?

Wij benaderen verslaving niet als ongeneeslijke ziekte, maar als gedragsprobleem dat je weldegelijk kan aanpakken en veranderen. Wij hanteren geen wachtlijsten. Wij bieden maatwerk in 1-op-1 begeleiding. Wij laten je niet los na een aantal weken, maar begeleiden je een (half) jaar lang! Wij leggen geen focus op angst voor terugval, maar juist op het leven van je droomleven. Tijdens ons traject ga je niet naar meetings van zelfhulpgroepen, waar je keer op keer zegt: Ik bén verslaafd. Je bént namelijk helemaal niet verslaafd, je gedraagt je verslaafd.

Hoe kan ik mezelf aanmelden voor dit traject?

Je kan nu als eerste een matchcall inplannen en een vragenlijst invullen. Tijdens de call bespreken we of jouw motivatie de juiste is. Wij willen alleen werken met mensen die er met volle kracht voor willen gaan. Die JA tegen zichzelf en JA tegen een enorme transformatie zeggen, ook al vind je dit ongelofelijk spannend!

Hoe lang duurt dit traject?

Dit traject duurt het traject 9 maanden.  

Hoe werkt het precies met het privéretreat?

Bij de start van het traject bespreken we samen wanneer we het retreat in Spanje plannen. Wij hebben een prachtige locatie geregeld. Je boekt zelf een ticket en op de dag van aankomst, regelen wij de transfer van het vliegveld naar de prachtige locatie waar je 5 nachten / 6 dagen verblijft. Tijdens jouw verblijf begleiden we jou 4 dagen lang op een intensieve manier. Wij zorgen dat alles op deze dagen voor jou aanwezig is. Je wordt volledig in de watten gelegd. Tussendoor is er gelegenheid om in het zwembad te plonzen en natuurlijk kijken wij steeds in het moment wat er nodig is. Natuurlijk is er ook gelegenheid om uitstapjes te maken en de transfer terug naar het vliegveld is ook voor jou geregeld.

Kan ik mijn investering opvoeren in mijn zakelijke boekhouding?

Ja, dat is mogelijk. De btw is voor ondernemers aftrekbaar. Daarnaast kan dit traject opgevoerd worden als kosten in je boekhouding, zodat je daar een belastingvoordeel uit kan halen.

Ik heb al van alles geprobeerd, waarom zou het met dit traject wel lukken?

Je hebt dus nog niet álles geprobeerd. Loskomen van ongewenst verslavingsgedrag lukt je nooit alléen. Als je al hebt rondgedwaald in de reguliere verslavingszorg dan weet je dat het in ieder geval niet helpt om jezelf het stempel ‘ongeneeslijk ziek’ te geven. Je bent ook niet verslaafd, je gedraagt je verslaafd. Nieuw gedrag kan je aanleren. Bij ons leer je hoe.

Hoe weet ik of The Real Thing echt iets voor mij is?

Dit kan je voelen. Is dit nog niet helemaal duidelijk voor je? Boek dan een matchcall waarin het kraakhelder voor je wordt of je dit wel of niet moet doen. Tijdens de call bespreken we uiteraard ook of je voor Gold (6 maanden) of Diamond (9 maanden) wilt gaan!

Heb je een andere vraag?

Mail ons gerust om je vraag te stellen. Je kan een mail sturen naar hallo@verslavingspraat.nl