fbpx

The Real Thing

Van succesvol verslaafd, naar écht je mooiste leven en business leiden. 

Je onderneming loopt. Je bent succesvol in wat je doet. Je snapt het ondernemersspel. Je weet hoe je geld moet verdienen. Voelt voldoening in je werk. Voor de buitenwereld het perfecte plaatje.

Maar van binnen knaagt het. Elke dag weer.

Als je heel eerlijk bent: je verslaving heeft je onder controle. In je hoofd ben je er continu mee bezig.

En die onrust die je continu met je meedraagt zorgt voor gedoe. Gedoe in je relaties. Gedoe thuis. Gedoe in je business.

Je weet dat succes op één gebied in je leven (je bedrijf) geen écht succes is. Dat als je rust, voldoening en vrijheid op alle vlakken wil ervaren, je eens en voor altijd moet stoppen met je verslavingsgedrag.

Dat kan binnen dit intensieve traject dat zich richt op zoveel meer dan dat: het creeren van je mooiste leven. It’s time for The Real Thing.

 

Wij zijn er niet voor de massa, wij zijn er voor jou!

Hoe zou je leven er uit zien zonder je verslavingsgedrag?

Je bent succesvol in je business/carriere, maar een stuk minder succesvol als het gaat om het in toom houden van je verslavende gedrag.

Het is nu tijd om jezelf en je omgeving niet meer voor de gek te houden. Natuurlijk ben je gefrustreerd dat het je zelf niet lukt om te stoppen. Wellicht heb je al professionele hulp gehad, die niet de juiste bleek te zijn. Of ben je al tijden zelf aan het proberen om je verslaving aan de kant te schuiven en maakt het je radeloos dat je niet zonder je middel of verslavende gedrag kan.

Er staat nogal wat op het spel. Je hebt een business te runnen. Je hebt heel goed in de gaten dat je, als je zo doorgaat, nogal wat te verliezen hebt. Je hoopte dat het probleem vanzelf zou oplossen, maar je ziet in dat dit nooit gaat gebeuren. Je snakt naar meer controle over je leven. Je bent er klaar mee en er is nu echt iets anders nodig.

 

 

You owe it to yourself to feel the best you’ve ever felt and love yourself more than you ever have

Hoe zou het voor je zijn als:

Je weer schaamteloos jezelf kan zijn

 

Je geen concessies meer hoeft te doen en recht op je droomleven af kan gaan

 

Je uitgedaagd wordt om verder dan je eigen ego en bullshit te kunnen kijken

 

Je weer op jezelf en je intuïtie kan vertrouwen

 

Je niet meer jezelf voorbij loopt, maar impact maakt als een levende legende

 

Je weer kan afstemmen op je gevoel en daardoor de juiste keuzes maakt

 

Je rust in je hoofd krijgt en vanuit een diep weten je hart kan volgen

 

Je onverdoofd kan genieten van het leven

 

Je jezelf en anderen niet langer hoeft teleur te stellen

 

Je dromen en diepgewortelde verlangens waar kan maken

 

Je schuld en schaamte los kan laten en jouw angst kan elimineren

Herken je dit?

Je bent een leider en hebt een succesvolle business en legt de lat hoog

Je business klopt, maar verslaving zit jou in de weg om je allermooiste leven te leven

Je neemt jezelf en je bedrijf heel serieus

Je hebt al anderen manieren geprobeerd en het is nog niet gelukt om los te komen van verslaving

Je weet dat als je niets doet en zo doorgaat, dat er ook niets veranderd

Je bent er aan toe dat je gecoacht wordt door experts op het gebied van verslaving, die kwalitatief goede vragen stellen

Je wilt niet voor minder dan een duurzaam resultaat gaan

Je weet dat je daar diepgang en dus ook een langer traject met persoonlijke begeleiding voor nodig hebt

Je gelooft dat commitment dé sleutel naar jouw vrijheid is

The Real Thing, voor wie dan?

Je hebt een mindset die gericht is op groei, kansen en mogelijkheden. Je hebt leiderschapskwaliteiten en je hebt al het nodige gedaan aan persoonlijke ontwikkeling. Je bent bereid om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Je wilt op alle vlakken in je leven overvloed ervaren door je volledige potentieel te benutten. Je wilt nu verantwoordelijkheid nemen voor je leven én je business.

Omdat je graag de allerbeste keuzes maakt, investeer je in jezelf én je business. Je bent gedreven en ambitieus en wilt next level, ook in je business. Dat betekent dat je af wilt rekenen met het verleden, waarin dingen zijn gebeurd die je niet meer kan terugdraaien. Waar je wel invloed op hebt, is jouw toekomst. Je wil voor jezelf, je business en je gezin een fijner leven creëren, los van verslavingsgedrag. Dit is jouw doel en daar wil je je aan committeren. 

Dit is écht voor jou als je voelt dat je nu stappen wilt nemen om de kwaliteit van je leven en je business naar een hoger niveau te tillen. Meer plezier, meer ontspanning, meer liefde en geluk waarin verslavingsgedrag geen rol meer speelt.

 

En voor wie niet?

Dit 1-op-1 traject is niet voor jou als je weg wilt vluchten, als je denkt dat het vanzelf wel goed komt. Als je het eigenlijk wel prima vindt hoe het nu gaat. Of op zoek bent naar een quick-fix. Als je gelooft dat verslaving een ongeneeslijke ziekte is, die jou overkomt. Als je geen lef hebt om in je eigen groei te investeren. Als je denkt dat jouw verslavende lifestyle jouw business uplift.  

 

Fragment uit een chatsupportbericht van een klant

met Kim | Ik sta positiever in het leven. Er is heel veel in gang gezet en mijn mindset is veranderd!

Fragment uit een podcastgesprek met een klant

met Marion | Niemand kwam bij mij eerder tot de kern, jullie wel!

Zo werkt het in dit traject

Als je voor je droomleven en droombusiness wilt gaan, dan vereist dat nogal wat lef. We gaan een jaar lang samenwerken, zodat jij de juiste mindset krijgt en daadwerkelijk in je nieuwe identiteit gaat stappen waarbij je afscheid neemt van je ongewenste verslavingsgedrag.

In alle anonimiteit kan je aan de slag met het doorbreken van jouw destructieve patronen. We bouwen aan jouw fundament zodat jij megashifts ervaart en nooit meer terug wilt naar je oude leven.

Wij zijn bloedeerlijk. Je moet kunnen omgaan met confronterende feedback en zeker ook onze liefde kunnen ontvangen.

Omdat je business veel van jouw aandacht vraagt, is het voor jou geen optie om maanden van huis te zijn om dit probleem aan te pakken. Daar zijn wij ons van bewust. Wie bieden jou dus maatwerk en geen one-size-fits-all pakket. Je gaat niet alleen maar kennis op doen, want ‘weten’ is niet genoeg. Dat wat je leert ga je direct in de praktijk uitvoeren en je gaat daarin grote stappen zetten. Samen met ons ga jij daar persoonlijk voor zorgen.

The message is clear. This could be the year for the real thing!

Welke resultaten je kan verwachten:

Je koerst recht op je droomleven af. Je maakt de juiste keuzes, voor jezelf, voor je omgeving én je business
Je ervaart liefdevollere verbindingen en relaties met diepgang
High level comminicatieskills die je zowel privé als zakelijk in kan zetten
Een leven in balans waarin je verstandig en realistisch denkt en acteert
Je verhoogt je leiderschapskwaliteiten. Echte leiders durven zich ook te laten leiden
Je kan prima dealen met triggers en emoties zonder naar je middel of oude gedrag te grijpen
Je zelfvertrouwen en zelfrespect komen terug op het diepste niveau
Je leven en business is vervullender, zonder schuld en schaamte
Je geeft dat wat écht belangrijk voor je is, de juiste aandacht
Je leert samen te werken met je lichaam

Wat klanten zeggen

You are allowed to re-invent yourself

Zo ziet The Real Thing eruit

A
We starten met een Deep Dive sessie waarin we een plan maken. Wij gaan voor niets anders dan maatwerk. Bij voorkeur doen we dit live. Als je in het buitenland woont dan zoeken we naar een oplossing.
A
Je hebt 10x een 1-op-1 call met Robert óf Wendy waarin je kunt delen waar je tegenaan loopt in je leven of business. Je ontdekt wat jij nou precies anders kan doen en hoe!
A
Je hebt 10x een 1-op-2 call met Robert én Wendy waarin we je door onze feedback scherp houden op je acties, beslissingen en doelen.
A
Tussentijdse chatsupport om je successen en doorbraken met ons te vieren, maar ook om je shit met ons te delen. Alles mag er zijn. Je kan vragen stellen die niet kunnen wachten tot je volgende call. Van ons kan je mentale support en empowerment verwachten.
A
Toegang tot de online Academy van Verslavingspraat, waarin je ondersteunende content vindt die je gaat helpen om je doelen te behalen, zodat jij je mooiste leven kan gaan leven.
A
We organiseren 2 maal per jaar een vrijblijvend besloten event voor deelnemers van The Real Thing.

You are absolutely capable of creating the life you can’t stop thinking about!

Wij zijn Robert & Wendy

Voor ons is het zo duidelijk als wat. Er stond ons maar één ding te doen: kiezen voor een leven zonder verslavingsgedrag.

Stoppen met ons middel én verslavende gedrag bracht ons een stap verder in ons proces. We vonden alleen nog niet de vrijheid waar we zo naar verlangden. We leefden ons leven nog steeds op basis van angst voor terugval. Dat wilden we echt niet meer!

Hoe we daar anders mee om konden gaan werd duidelijk toen we in aanraking kwamen met de Wet van Aantrekking. Door de wereld van verslaving en de wereld van de Wet van Aantrekking met elkaar te combineren, kwamen we erachter dat dit dé methode is om los te komen van ons ongewenst verslavingsgedrag, maar daarnaast nog een stap verder te gaan en ons allermooiste leven te gaan leven.

Een exclusief traject – This is the place to be

The Real Thing is een exclusief traject dat alleen geschikt is voor succesvolle ondernemers en leiders die een mega groei willen doormaken en 200% voelen dat ze hier klaar voor zijn. De energie moet kloppen. Vandaar dat we tijdens een matchcall onderzoeken of er daadwerkelijk een match is. Als dat voor beiden voelt als een hell yes, dan gaan we samen aan de slag.

Ben je bereid om in jezelf en je business te investeren en voor deze optie te gaan? Voel je nu ook dat het tijd is om deze stap te zetten? De investering voor dit unieke life-changing traject is vanaf €22.500,-. Een betalingsregeling is mogelijk.

Veel gestelde vragen

Voor welke soort verslavingen is dit traject geschikt?

Dit traject is voor jou geschikt als je te maken hebt met dit soort verslavingen: Drank, verdovende middelen, gamen, gokken, werken, seks, aandacht, perfectionisme, eten, shoppen, social media, controle en roken. Staat jouw verslaving hier niet bij, informeer gerust of wij je toch kunnen helpen.

Wat is er anders dan in de reguliere verslavingszorg?

Wij benaderen verslaving niet als ongeneeslijke ziekte, maar als gedragsprobleem dat je weldegelijk kan aanpakken en veranderen. Wij hanteren geen wachtlijsten. Wij bieden maatwerk in 1-op-1 begeleiding. Wij laten je niet los na een een aantal weken, maar begeleiden je een jaar lang! Wij leggen geen focus op angst voor terugval, maar juist op het leven van je droomleven. Tijdens ons traject ga je niet naar meetings van zelfhulpgroepen, waar je keer op keer zegt: Ik bén verslaafd. Je bént helemaal niet verslaafd, je gedraagt je verslaafd.

Hoe kan ik mezelf aanmelden voor dit traject?

Je kan nu als eerste een matchcall inplannen en een vragenlijst invullen. Tijdens de call bespreken we of jouw motivatie de juiste is. Wij willen alleen werken met mensen die er met volle kracht voor willen gaan. Die JA tegen zichzelf en JA tegen een megatransformatie zeggen, ook al vind je het retespannend!

Hoe lang duurt dit traject?

Je gaat een jaar lang door ons begeleid worden, zodat je daadwerkelijk een grote transformatie kan doormaken. Alle triggers zullen langskomen en jij leert hoe je daar mee kan dealen. De eerste maanden van dit traject ligt de focus op loskomen van je ongewenste verslavingsgedrag, daarna gaan we fullfocus voor jouw mooiste leven.

Wat is de investering?

De investering voor dit traject is vanaf €22.500,-

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Jazeker! Je kan ook in 12 termijnen van €2.000,- betalen.

Is dit traject alleen voor succesvolle ondernemers of kan je ook instappen als je in loondienst bent?

Je weet wat het is om succesvol te zijn en leiderschap te pakken. Dit kan ook in loondienst. Je verslavende gedrag is een enorme belemmering om daadwerkelijk je mooiste leven te leven. Dit traject is passend voor jou als je voelt dat jouw leven een upgrade nodig heeft en dat je daar hulp van verslavingsgedragexperts bij nodig hebt.

Ik heb al van alles geprobeerd, waarom zou het met dit traject wel lukken?

Je hebt dus nog niet álles geprobeerd. Los komen van ongewenst verslavingsgedrag lukt je nooit alléen. Als je al hebt rondgedwaald in de reguliere verslavingszorg dan weet je dat het in ieder geval niet helpt om jezelf het stempel ‘ongeneeslijk ziek’ te geven. Je bent ook niet verslaafd, je gedraagt je verslaafd. Nieuw gedrag kan je aanleren. Bij ons leer je hoe.

Hoe weet ik of the Real Thing echt iets voor mij is?

Dit kan je voelen. Is dit nog niet helemaal duidelijk voor je? Boek dan een matchcall waarin het kraakhelder voor je wordt of je dit wel of niet moet doen.

Heb je een andere vraag?

Mail ons gerust om je vraag te stellen. Je kan een mail sturen naar hallo@verslavingspraat.nl