fbpx

Exclusive Journey to Freedom

In 5 maanden tijd word je 1-op-1 begeleid naar een vrij leven zónder verslaving

Dit traject is voor mensen die nu écht af willen rekenen het ongewenste verslavingsgedrag van zichzelf of van een ander en de transformatie willen maken naar mentale en fysieke vrijheid.

Geen ruzies, schuld en schaamte meer ervaren rondom verslavingsgedrag. Je hebt al van alles geprobeerd om er van los te komen, maar het lukt je niet alleen.

 

 

Hoe zou je leven er uit zien zonder verslavingsgedrag?

Misschien kan je een leven zonder dat verslavingsgedrag niet eens meer voorstellen! Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd.

Hoe vaak heb jij jezelf en de mensen in je omgeving al voor de gek gehouden? Door te zeggen dat het gedrag zo mee kan stoppen. Het frustreert je dat het je nog steeds niet is gelukt. Het kan ook zijn dat je al professionele hulp hebt gehaald, maar dat die hulp niet de juiste bleek te zijn. Het idee dat het je nooit gaat lukken om van je verslaving af te komen, maakt je radeloos.

Er is vast al heel veel ruzie gemaakt om gebruik of gedrag. Smeekbedes om te stoppen en beloftes maken, is jou niet vreemd. Ook heb je gehoopt dat het probleem vanzelf zou oplossen, maar je ziet in dat dit nooit gaat gebeuren. Je bent er klaar mee en er nu echt iets anders nodig.

Doordat je al van alles geprobeerd hebt, zou het kunnen zijn dat je niet meer in een leven zonder verslavingsgedrag gelooft. Je mag stoppen met dit te denken. Het kan wel! Je moet alleen wel weten hóe! Dat is nou precies waar wij voor zijn.

 

Gun jezelf alleen nog maar het beste!

Hoe zou het voor je zijn als:

 

– Je niet langer de pijn hoeft te ervaren van het verslavingsgedrag

– Je weer kan dromen over een mooie toekomst

– Je weer vrij je leven kan leven zonder dat er sprake is van verdoving

– je anderen en jezelf niet langer hoeft teleur te stellen

– Je weer echt kan genieten van het leven, zonder verslavingsgedrag

– Je de angst en schaamte los kan laten

– Je zelf weer de regie kan pakken over je eigen leven en daarin vrijheid ervaren

– Je weet welke stappen je moet nemen om échte vrijheid te ervaren

– Je niet meer hoeft te focussen op verslaving, maar op het leven van je mooiste leven!

 

Herken je dit?

🔶 Je hebt te maken hebt met verslaving zoals: Alcohol, drugs, gamen, gokken, seks, aandacht, perfectionisme, eten, shoppen, social media, controle, sporten, werken en roken

🔶 Je hebt al andere manieren geprobeerd en het is nog niet gelukt om los te komen van verslaving

🔶 Je voelt dat er zo veel meer in jou zit

🔶 Je bent nu nog hard aan het struggelen en je voelt dat het leven makkelijk zou kunnen zijn

🔶 Je weet deep down inside dat je nu op een turning point staat

🔶 Je weet dat ‘1-op1’ coaching je zoveel harder laat groeien dan een onlineprogramma

🔶 Je voelt gewoon 200 % dat dit is wat je nodig hebt!

Voor wie is deze Exclusive Journey to Freedom?

Dit traject is voor jou geschikt als je te maken hebt met dit soort verslavingen: Alcohol, drugs, gamen, gokken, seks, aandacht, perfectionisme, eten, shoppen, social media, controle en roken.

Dit 1-op-1 traject is wél voor jou als je echt klaar bent met hoe het nu gaat in jouw leven. Je wilt next level. Dat betekent dat je af wilt rekenen met het verleden, waarin dingen zijn gebeurd die je niet meer kan terugdraaien. Waar je wel invloed op hebt, is jouw toekomst. Je wil voor jezelf, je vrienden, je gezin een fijner leven, los van verslavingsgedrag, creëren. Je bent bereid om daar alles voor te doen. 

Dit 1-op-1 traject is niet voor jou als je denkt dat het vanzelf wel goed komt. Dit is echt voor jou als je voelt dat je stappen wilt nemen om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Meer plezier, meer ontspanning, meer liefde en geluk waarin verslavingsgedrag geen rol meer speelt.

Dit traject kan je alléen volgen, maar ook sámen. Het is logisch dat jullie binnen het gezin/familie allebei problemen ervaren rondom het ongewenste verslavingsgedrag. Zowel de verslaafde als de naaste kunnen dus samen aan de slag in dit traject.

 

Successtories

Benieuwd naar de reactie van mensen die al met Robert & Wendy hebben samengewerkt? Bekijk hieronder een aantal hartverwarmende berichten.

De Exclusive Journey van Kim

Zo werkt het in dit traject

Natuurlijk wil je weten hoe het er dan precies uit gaat zien, wat je allemaal krijgt in dit traject. Als je echt voor je droomleven wilt gaan, dan vereist dat nogal wat lef. We gaan dus 5 maanden intensief samenwerken zodat jij de juiste mindset krijgt en daadwerkelijk in je nieuwe identiteit gaat stappen waarbij je afscheid neemt van ongewenste verslavingsgedrag.

Geen standaard kant en klaar pakket, waarin je alleen maar kennis op gaat doen. Want het ‘weten’ is niet genoeg. Dat wat je leert ga je direct in de praktijk uitvoeren en je gaat daarin grote stappen zetten. Wij gaan daar persoonlijk voor zorgen.

Never give up on your dreams

Deze reis gaat je sowieso dit opleveren:

Je neemt afscheid van ongewenst verslavingsgedrag
Je gaat weer verstandig en realistisch leren denken
Er komt structuur in je leven
Je leeft in balans
Je ontwikkelt een gezond voedingspatroon
Je angst voor een onzekere toekomst neemt af
Je zelfvertrouwen en zelfrespect komt terug
Je ervaart weer waardering van familie en vrienden
Je ontwikkelt zelfliefde en je sociale leven komt weer op gang

You are allowed to re-invent yourself

Dit krijg je allemaal

A
We starten met een deep dive sessie. Robert & Wendy nemen ongeveer 4 uur de tijd om samen met jouw je pad tot nu toe te bekijken. In deze sessie maken we een plan voor de komende 5 maanden.
A
In deze deep dive sessie wordt duidelijk wie jouw vaste inspirator wordt de komende maanden. Je gaat aan de slag met Wendy of Robert.
A
Daarna heb je elke maand twee keer een online coaching/counsellingcall. Je hebt dan één keer per maand een gesprek met je inspirator en de andere keer zijn zowel Robert als Wendy aanwezig. Als jullie samen dit traject volgen dan hebben jullie allebei één keer in de maand een gesprek met je inspirator en zal er één keer in de maand een gesprek zijn met z'n vieren.
A
De mogelijkheid om onbeperkt vragen te stellen tijdens dit traject. Je kan je struggles en gedachten delen via de mail of Telegram. Een voicebericht kan wonderen doen. Wij reageren daarop en zetten je back on track.
A
Bonus: Je krijgt toegang tot de Walk to Freedom van de Academy.
A
De investering voor dit unieke lifechanging traject, bedraagt €7500,- inclusief btw. Betaling in 5 termijnen is ook mogelijk.

You are absolutely capable of creating the life you can’t stop thinking about!

Oké, je hebt nu 2 keuzes!

Of…….. Je slaat dit aanbod af en je gaat zelf verder aan de slag. Je weet dat als je doet wat je deed, er een grote kans is dat je krijgt wat je kreeg… of erger. Namelijk: je behoudt schuldgevoelens, korter lontje, constante spijt, al je pogingen om controle terug te krijgen zullen steeds falen. Beloften en voornemens worden niet waargemaakt. Werk-, geld- en familieproblemen zullen steeds groter worden.

Óf……. Je doet een investering in jezelf of jullie samen die niet in waarde uit te drukken is, want je krijgt je leven weer terug.

Wij zijn Robert & Wendy

Om los te komen van ons eigen ongewenste verslavingsgedrag hebben wij verschillende paden bewandeld. Robert ging naar de kliniek, Wendy bezocht een psycholoog en beiden hebben we ons laten coachen en hebben we ons voor enige tijd aangesloten bij zelfhulpgroepen.

We kwamen steeds een stapje verder in ons proces maar vonden uiteindelijk nog niet de vrijheid waar we zo naar verlangden. We hadden wel al veel van ons gedrag veranderd, maar merkten dat we veel dingen deden of lieten op basis van angst. Dat wilden we echt niet meer!

Hoe we daar anders mee om konden gaan werd duidelijk toen we in aanraking kwamen met de Wet van Aantrekking. Door de wereld van verslaving en de wereld van de Wet van Aantrekking met elkaar te combineren, kwamen we erachter dat dit dé methode is om los te komen van ons ongewenst verslavingsgedrag, maar daarnaast nog een stap verder te gaan en ons allermooiste leven te gaan leven.

Onze missie is om anderen deze succesformule te leren.

Een exclusief traject

Dit Exclusive Journey to Freedom traject is een exclusief traject dat alleen geschikt is voor mensen die een mega groei willen doormaken en 200% voelen dat ze hier klaar voor zijn. De energie moet kloppen. Vandaar dat we werken met een vragenlijst die je vooraf invult, zodat we kunnen kijken of we met elkaar matchen. Als dat zo is, dan nemen wij contact met je op. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek leren we elkaar nog beter kennen. Als dat voelt als een hell yes, dan gaan we samen aan de slag.

Ben je bereid om in jezelf of jullie samen te investeren en voor deze optie te gaan? Voel je nu ook dat het tijd is om deze stap te zetten? De investering voor dit unieke lifechanging traject, bedraagt €7500,- inclusief btw. Het is ook mogelijk om dit in 5 termijnen te betalen als dat beter uitkomt.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mezelf opgeven voor dit traject?

Je kan nu als eerste de vragenlijst invullen. Hierna zullen we contact met jou of jullie opnemen als wij voelen dat jouw motivatie de juiste is. Dan maken we een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij willen alleen werken met mensen die er met volle kracht voor willen gaan. Die JA tegen zichzelf en JA tegen groei zeggen. Doe het dus niet als je twijfelt.

Welke methode gebruiken jullie in dit traject?

In dit traject gebruiken we deze 3 sleutels die leiden tot succes:

 • mindset reset
 • gedragsverandering
 • manifesteren van je mooiste leven
Ik volg al een traject bij een psycholoog, psychiater of andere behandelaar. past dit samen met dit traject?

Dat kan. Onze ervaring is wel dat mensen die nog samenwerken met een behandelaar, geneigd zijn om te duiken. Nog niet de volledige verantwoordelijkheid nemen en daardoor nog niet doorpakken. Dit wordt wel van je verwacht als je met ons gaat samenwerken.

  Wat is de investering?

  De investering voor dit traject is €7500,- inclusief btw. Als je dit traject samen wilt volgen, dan zijn daar geen extra kosten aan verbonden.

  Kan ik ook in termijnen betalen?

  Jazeker! Je kan dit traject ook in 5 termijnen betalen.

  Is dit traject alleen voor verslaafden of ook voor naasten?

  Dit traject is geschikt voor iedereen die geraakt wordt door ongewenst verslavingsgedrag. Of je nu zelf de verslaafde bent of de naaste van de verslaafde. Dit traject is er voor jou als je verslaving uit je leven wilt bannen.

  Verandert de prijs voor dit traject als we het samen gaan doen?

  Nee, de prijs verandert dan niet. Dat is toch waanzinnig!

  Ik heb al van alles geprobeerd, waarom zou het met dit traject wel lukken?

  De kans is groot dat deze methode wel voor je gaat werken omdat we verslaving op een andere manier benaderen. Niet als ongeneeslijke ziekte zoals gebruikelijk is in de reguliere verslavingszorg, maar gericht op gedrag dat je kan veranderen met de Wet van Aantrekking. Garanties kunnen we je niet geven. We geven je wel alle tools om het wél mogelijk te maken.

  Ik heb de Walk to Freedom al gevolgd, maar wil graag verder met jullie samenwerken. Kan dat?

  Dat kan zeker! In dit traject krijg je exclusieve 1-op-1 aandacht en dat zelfs 5 maanden lang. Het bedrag dat je al hebt uitgegeven aan de Walk to Freedom, verminderen we op jouw investering in de Exclusive Journey to Freedom.

  Heb je een andere vraag?

  Mail ons gerust om je vraag te stellen. Je kan een mail sturen naar hallo@verslavingspraat.nl

  Exclusive Journey to Freedom!