Exclusive Journey to Freedom 

Deze Exclusive Journey to Freedom heeft een diepe impact op de persoonlijke groei in jouw leven. Dit traject is voor mensen die nu écht af willen rekenen met hun ongewenste verslavingsgedrag en snakken naar mentale en fysieke vrijheid.

Je wilt meer geluk, meer rust en meer balans in je leven. Stappen uit de greep waar je verslavingsgedrag je tot nu toe in gehouden heeft. Geen gedoe meer ervaren rondom je verslavingsgedrag. Je hebt al van alles geprobeerd om er van los te komen, maar het lukt je niet alleen.

Dit 1 op 1 traject is voor mensen die echt klaar zijn met hoe het nu gaat in hun leven. Voor mensen die bereid zijn in zichzelf te investeren. Je wilt next level. Afrekenen met wat is geweest en volle kracht vooruit. Op naar het leven van je mooiste leven!

Dit 1 op 1 traject is niet voor mensen die denken dat het vanzelf goed komt. Dit is echt voor mensen met ongewenst verslavingsgedrag die hun leven willen opschalen.

Wat we gaan doen is er voor zorgen dat jij je doelen kunt realiseren. Door op een deep level in te tunen op jouw verlangen, kan jij in je nieuwe identiteit gaan stappen op een manier die bij jou past.

Ben je er klaar voor om de meest succesvolle versie van jezelf te worden? 

Hoe zou je leven er uit zien zonder je verslavingsgedrag?

Heb jij al nagedacht over hoe je leven er uit zou zien zonder je verslavingsgedrag? Vast wel! Wat jij wil is echt mogelijk en is veel dichterbij dan je zou denken. Je kunt veel simpeler en sneller je ongewenste verslavingsgedrag achter je laten. Je moet alleen wel weten hoe! Dat is nou precies waar wij voor zijn. Hoe zou het voor je zijn als:

– Je een heel helder beeld krijgt van hoe jouw droomleven eruit ziet.

– Je precies dát leven aantrekt wat jij graag wilt

– Je weet welke stappen je moet nemen om daar te komen

– Je de persoon kan zijn die je graag wilt zijn

– Uit de gevangenis van obsessie kan stappen

– Je de angst en schaamte los kan laten

– Je zelf weer de regisseur kan worden van je eigen leven

 

Het Exclusive Journey to Freedom traject is perfect voor jou als:

  • Je voelt dat er zo veel meer in jou zit
  • Je nu nog hard struggled en je voelt dat het leven makkelijk zou kunnen zijn
  • Je deep down insite weet dat je nu op een turning point staat
  • Je er klaar voor bent om energie, tijd en geld in jezelf te investeren
  • Je weet dat life coaching je zoveel harder laat groeien dan een onlineprogramma
  • Je gewoon 200 % voelt dat dit is wat je nodig hebt!

Voor wie is deze Exclusive Journey to Freedom?

Dit Exclusive Journey to Freedom traject is een exclusief traject  dat alleen geschikt is voor mensen die een mega groei willen doormaken en 200% gevoel dat ze hier klaar voor zijn. De energie moet kloppen . Vandaar dat we werken met een vragenlijst die je vooraf invult, zodat we kunnen kijken van we met elkaar matchen . Als dat zo is, dan nemen wij contact met je op. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek leren we elkaar nog beter kennen. Als dat voelt als een hel ja , dan gaan we samen aan de slag. De investering van dittraject, bedraagt €7500,- inclusief btw .

 

 

Successtories

Benieuwd naar de reactie van mensen die al met Robert & Wendy hebben samengewerkt? Bekijk hieronder een aantal hartverwarmende berichten.

Wat je allemaal krijgt in dit traject

Natuurlijk wil je weten hoe het er dan precies uit gaat zien, wat je allemaal krijgt in dit traject. Als je echt voor je droomleven wilt gaan, dan vereist dat nogal wat lef. En natuurlijk ook doorzettingsvermogen én de juiste focus. We gaan dus 5 maanden intensief samenwerken zodat jij de juiste mindset krijgt en daadwerkelijk in je nieuwe identiteit gaat stappen waarbij je afscheid neemt van je ongewenste verslavingsgedrag.

Geen standaard kant en klaar pakket, waarin je alleen maar kennis op gaat doen. Want het ‘weten’ is niet genoeg. Dat wat je leert ga je direct in de praktijk uitvoeren en je gaat daarin grote stappen zetten. Wij gaan daar persoonlijk voor zorgen.

 

Dat doen we op deze manier:

🟠 We starten met een deep level sessie bij ons in de praktijk of online via Zoom. Robert & Wendy nemen ongeveer 4 uur de tijd om samen met jouw je pad tot nu toe te bekijken. In deze sessie maken we een plan voor de komende 5 maanden.

🟠 In deze deep level sessie wordt duidelijk wie jouw vaste inspirator wordt de komende maanden. Je gaat aan de slag met Wendy of Robert. Voor jou wordt duidelijk met wie je de meeste connectie voelt.

🟠Daarna heb je elke maand twee keer een coaching/counsellingcall van een uur. Je hebt dan één keer per maand een gesprek met je inspirator en de andere keer zijn zowel Robert als Wendy aanwezig.

🟠 De mogelijkheid om onbeperkt vragen te stellen tijdens dit traject. Je kan je struggles en gedachten delen via de mail of Whatsapp. Een voicebericht kan wonderen doen. Wij reageren daarop en zetten je back on track.

🔴 Bonus: Je krijgt toegang tot de Communicatie met Impactcursus

 

Veel gestelde vragen

Kan ik nu definitief starten met dit traject?

Nee, nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, nemen wij contact met je op als wij voelen dat je een match bent. Dan maken we een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij willen alleen werken met mensen die er met volle kracht voor willen gaan. Die JA tegen zichzelf en JA tegen groei zeggen. Doe het dus niet als je twijfelt. 

Wat is de investering?
De investering voor dit 1 op 1 traject is €7500,- inclusief btw.
Kan ik ook in termijnen betalen?
Jazeker! Je kan dit traject ook in 5 termijnen van €1800,- inclusief btw.
Heb je een andere vraag?
Mail ons gerust om je vraag te stellen. Je kan een mail sturen naar hallo@verslavingspraat.nl

Excluxive Journey to Freedom!

Verslavingspraat

hallo@verslavingspraat.nl

Robert | 06 54 98 77 90

Wendy | 06 51 25 67 24

KVK nr 81334826

BTW nr NL862049866B01

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden