fbpx

Veranderen

Vanaf 2016 werd duidelijk dat er iets moest veranderen. Wendy kreeg een burn-out en móest voor zichzelf gaan zorgen en weer leren voelen. Robert zag in dat hij zijn drankgebruik niet zelf onder controle kreeg en bezocht een kliniek in Zuid-Afrika. Hier bleek niet alleen zijn drankgebruik gedragsproblemen te veroorzaken, maar ook zijn gokgedrag en wat al niet meer…

Allebei zijn wij op veel momenten, eigenlijk al vanaf onze jeugd, onszelf gaan afwijzen. Innerlijk hadden we het gevoel gekregen dat we niet goed genoeg waren, het niet waard waren om van te houden of er bij te horen.

Ga vanaf nu voor jezelf zorgen!

Verslavingsgedrag

We ontwikkelden allebei ongewenst verslavingsgedrag om ons weer goed te laten voelen. Robert zocht zijn geluk in drank, drugs en gokken. Wendy dacht het te kunnen vinden in eten, perfectionisme, erkenning en werk. Wij raakten totaal uit verbinding met onszelf. De waan van de dag werd leidend in ons leven. Waar we eerst dachten dat dat vervulling bracht, realiseerden we ons later pas dat verslaving ons leven complex had gemaakt.

Je bént niet verslaafd, je gedraagt je verslaafd!

Onze visie 

Als geen ander weten wij nu dat je heel bewust kan kiezen voor een mooi leven. We hebben allebei verantwoordelijkheid genomen voor ons eigen gedrag en anders leren denken en destructieve patronen doorbroken.

Dit was ook het moment dat wij ons realiseerden dat we helemaal niet ongeneeslijk ziek waren, zoals ons verteld was. We wáren niet verslaafd, maar hadden ons wel verslaafd gedragen. Verslaving blijkt dus een gedragsprobleem te zijn, gedrag dat je weldegelijk kan veranderen. Wat een opluchting om niet meer bang te hoeven zijn voor terugval, maar daadwerkelijk ons mooiste leven te mogen gaan leven.

 

In onze podcast & video ‘VERSLAVINGSPRAAT’ delen wij onze ervaring, geven we tips en willen we jou inspireren om je mooiste leven te gaan leven, los van ongewenst verslavingsgedrag. We delen wat onze kijk is op verslaving en hoe je je mooiste leven kan manifesteren.

Je hebt altijd een keuze!

Met wie wij werken

Wij werken met moedige ondernemers en leiders die zichzelf wérkelijk aan durven te kijken. Die niet voor de korte termijn oplossing gaan, omdat ze begrijpen dat er voor een life-changing resultaat een duurzame oplossing nodig is. Dit kost tijd. Tijd die je als investering in jezelf, dubbel en dwars terug verdient.

Wij zijn dé specialisten op het gebied van verslaving en kunnen jou begeleiden, in jouw proces om los te komen van ongewenst verslavingsgedrag. Als jij dat ook wilt, dan gaan wij graag het commitment met jou aan. Wij zorgen voor diepgang en mogelijkheden, zodat je jezelf kan bevrijden. Door te bouwen aan een persoonlijke relatie, krijg jij wat bij jou past: maatwerk! Zo helpen we jou op de allerbeste manier en faciliteren we een zo groot mogelijke transformatie.

Zo uniek zijn wij!

⭐️ recht door zee

⭐️ mindset master

⭐️ loves the universe

⭐️ communicatief sterk

⭐️ relativeringsvermogen

⭐️ inspirator

⭐️ gediplomeerd counselor

⭐️ helikopterview

 

⭐️ houdt van hoge energie

⭐️ sensitief

⭐️ verbinder

⭐️ mediteert dagelijks

⭐️ werkt op gevoelsniveau

⭐️ gaat altijd voor liefde

⭐️ gediplomeerd coach

⭐️ mensenmens