fbpx

Verslavingsgedrag 

Wij waren er helemaal klaar mee! Klaar met dat stomme verslavingsgedrag. Dat gebeurde niet zomaar, we hadden aardig wat tijd nodig om daar achter te komen. In 2005 hebben wij elkaar leren kennen. Eigenlijk stapten we samen direct in een rollercoaster. We vormden een samengesteld gezin met onze kids uit een eerdere relatie. In no-time kwam daar ook nog een zoon van ons samen bij. Superleuk, maar ook vol uitdagingen.

​Toen wij elkaar leerden kennen, merkten we snel op dat we heel anders in het leven stonden. Robert heel luchtig; hij maakte zich weinig zorgen en hij nam het leven per dag. Wendy was meer perfectionistisch en wilde het leven veel meer vastgrijpen. In de loop van de tijd ontstond er behoorlijk wat gedoe tussen ons. De ruzies gingen over het drankgebruik en het daarbij behorende nare gedrag van Robert, maar ook over het zeurgedrag van Wendy. Verschillende momenten hebben wij op het punt gestaan om onze relatie te verbreken.

Ga vanaf nu voor jezelf zorgen!

Veranderen

Toch ging dat in 2017 veranderen. Robert zag in dat hij zijn drankgebruik, na jaren van proberen, zelf niet onder controle kon krijgen. Later bleek niet alleen zijn drankgebruik een gedragsprobleem te veroorzaken, maar ook zijn gokgedrag en wat al niet meer…. Hij heeft een kliniek bezocht en heeft sindsdien zijn gedrag enorm veranderd. Voor Robert is het dus heel helpend geweest dat hij een kliniek heeft bezocht en ook in contact kwam met zelfhulpgroepen. Toch bleek dat dit nog niet leidde tot het leven dat hij wilde leven. Er is daarna nog zoveel meer nodig geweest.

Toen Robert in de kliniek zat, werd voor Wendy duidelijk dat ze zelf ook verstrikt was geraakt in ongezonde patronen. Ze was volledig de focus op zichzelf kwijt en obsessief met anderen bezig. Ze verdoezelde zaken, probeerde alles op te lossen, wilde beloftes graag geloven en maakte zich heel veel zorgen. In 2016 was ze al met een burn-out uitgevallen en nu kwam dit er ook nog bij. Ze voelde zich slachtoffer van alle ellende die anderen volgens haar veroorzaakt hadden. ​Dit moest écht veranderen!

Ga luisteren naar je gevoel!

Patronen doorbreken 

Wij hebben, met hulp, geleerd dat wij patronen konden doorbreken en ander gedrag konden laten zien. Wij zijn écht aan de slag gegaan om allebei los te komen van ons eigen ongewenste verslavingsgedrag. We hebben geleerd dat het heel belangrijk is om goed voor onszelf te zorgen, verantwoordelijkheid te nemen voor ons eigen gedrag én anders te leren denken en…. heel belangrijk, weer te leren voelen

Wij hebben gemerkt dat het bezoeken van een kliniek en zelfhulpgroepen niet voor iedereen werkt. Sterker nog, er zijn zo weinig mensen die met die hulp écht hun mooiste leven gaan leven. Daarnaast zijn er ook mensen die helemaal niet naar een kliniek of zelfhulpgroepen willen. Als jij zo iemand bent, dan staan we voor jou klaar. Je kan de Wet van Aantrekking vóór je laten werken. Niet meer leven in een lage energie, maar nu gaan voor de good vibe. Je mooiste leven gaan manifesteren

Als geen ander weten wij nu dat je heel bewust kan kiezen voor een mooi leven. Je hoeft niet meer te denken dat verslaving een ziekte is waar je nooit meer vanaf kunt. Want je kan er wel degelijk los van komen. Je moet de keuze alleen wel maken. En wij weten zeker dat jij dit ook kan, als jij dat wil!! Wij helpen je om de juiste stappen te nemen. Niet vanuit angst dat je nooit meer iets mag, maar juist leren handelen vanuit liefde voor jezelf. Wij vinden dit belangrijk omdat we zelf hebben gemerkt dat simpelweg niet meer gebruiken of bepaald gedrag niet meer vertonen echt nog niet genoeg is om ook te ervaren dat je je allermooiste leven leeft.

 

 Weetjes over Robert                          Weetjes over Wendy

⭐️ recht door zee

⭐️ mindset master

⭐️ loves the universe

⭐️ communicatief sterk

⭐️ relativeringsvermogen

⭐️ inspirator

⭐️ gediplomeerd counselor

⭐️ helikopterview

 

⭐️ houdt van hoge energie

⭐️ is langer dan Robert

⭐️ draagt ​​toch graag hakken

⭐️ mediteert dagelijks

⭐️ lachebek

⭐️ gaat altijd voor liefde

⭐️ gediplomeerd coach

⭐️ mensenmens

Je hebt altijd een keuze!

Ons mooiste leven gaan leven

Wij kunnen nu wel zeggen dat wij ons mooiste leven zijn gaan leven. We zijn ervan overtuigd dat verslaving geen ongeneeslijke ziekte is. Nee, zeker niet! Er is een weg uit het doolhof en iedereen kan leren hoe! Wij zijn er achter dat je heel anders met verslavingsgedrag om kan gaan. Anders dan door de meeste mensen gedacht wordt. Juist door onze ervaring, hoe verdrietig die soms ook was, hebben wij zo veel geleerd over verslavingsgedrag, dat we echte verslavingsgedragexperts zijn geworden op dit gebied. Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen om hun ongewenste en vaak schadelijke verslavingsgedrag aan te pakken. Dit betekent bij ons altijd dat we voor je mooiste leven gaan! Door onze ervaringsdeskundigheid en professionele opleidingen weten we als geen ander hoe we jóu kunnen begeleiden. Wil je kijken welke manier het beste bij jou past? Kijk dan hier.

In onze podcast & video ‘VERSLAVINGSPRAAT’ delen wij onze ervaring, geven we tips en willen we jou inspireren om je mooiste leven te gaan leven, los van ongewenst verslavingsgedrag. We delen wat onze kijk is op verslaving en hoe je je mooiste leven kan manifesteren. In aflevering #1 Je Bent Niet Verslaafd, Je Gedraagt Je Verslaafd knallen wij direct je oren in. 😊

 

Verslavingspraat

Contact

KVK nr 81334826

BTW nr NL862049866B01

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden