fbpx

Je bent niet verslaafd, je gedraagt je verslaafd!

Wij realiseerden ons dat we helemaal niet ongeneeslijk ziek waren, zoals ons verteld was in de reguliere verslavingszorg. We wáren niet verslaafd, maar hadden ons wel verslaafd gedragen. Wij merkten dat we vanuit de gevangenis van verslaving naar de gevangenis van herstel waren gegaan. Dat zou jij toch ook niet willen? Je leven lang op je hoede moeten zijn voor terugval en dagelijks obsessief bezig zijn met verslaving. Dit heeft helemaal niets te maken met het leven van je mooiste leven. Je bent toch, net als wij, ook op zoek naar vrijheid?

Om deze redenen stopten wij met onszelf verslaafd te noemen. Stopten wij om verslaafd te zíjn. De keuze om verslaving als gedragsprobleem te zien, heeft de deur naar de echte vrijheid open gezet. Gedrag kan je weldegelijk veranderen. 

 

Je hebt altijd een keuze!

Verslavingsgedrag

Vanaf 2016 werd duidelijk dat er iets moest veranderen. Wendy kreeg een burn-out en móest voor zichzelf gaan zorgen en weer leren voelen. Robert zag in dat hij zijn drankgebruik niet zelf onder controle kreeg en bezocht een kliniek in Zuid-Afrika. Hier bleek niet alleen zijn drankgebruik gedragsproblemen te veroorzaken, maar ook zijn gokgedrag en wat al niet meer…

Allebei zijn wij op veel momenten, eigenlijk al vanaf onze jeugd, onszelf gaan afwijzen. Innerlijk hadden we het gevoel gekregen dat we niet goed genoeg waren, het niet waard waren om van te houden, of er bij te horen.

We ontwikkelden allebei ongewenst verslavingsgedrag om ons weer goed te voelen. Robert zocht zijn geluk in drank, roken, drugs en gokken. Wendy dacht het te kunnen vinden in eten, perfectionisme, controle, erkenning en werk. Wij raakten totaal uit verbinding met onszelf. De waan van de dag werd leidend in ons leven. Waar we eerst dachten dat dat vervulling bracht, realiseerden we ons later pas dat verslaving ons leven complex had gemaakt.

Zo uniek zijn wij!

Wij zijn dé specialisten op het gebied van verslaving en kunnen jou begeleiden, in jouw proces, om los te komen van ongewenst verslavingsgedrag. Via onze podcast, events en trajecten hebben wij inmiddels honderden mensen geïnspireerd en geholpen om los te komen van hun verslaving.

Wij zijn zelf ook op de plek geweest waar jij nu staat. Een gouden duo zoals wij, vind je nergens in verslavingsland. Wij staan echt voor onze visie. Wij gaan veel verder dan alleen loskomen van ongewenst verslavingsgedrag. Wij gunnen jou, dat je net als wij, je allermooiste leven kan gaan leiden. En wij weten hoe!

Goed om te weten dat wij het heel belangrijk vinden om niet alleen aan symptoombestrijding te doen. Wij vinden het juíst belangrijk, om samen met jou, de oorzaak van je verslavende gedrag in beeld te krijgen, zodat de kans op terugval geminimaliseerd wordt. 

 

 

recht door zee | mindset master | loves the universe | communicatief sterk | relativeringsvermogen | inspirator | gediplomeerd counselor | helikopterview

sensitief | verbinder | lichaamswerker | werkt op gevoelsniveau | gaat altijd voor liefde | gediplomeerd coach | mensenmens | houdt van hoge energie

Onze visie

Als geen ander weten wij nu dat je heel bewust kan kiezen voor een mooi leven. We hebben allebei verantwoordelijkheid genomen voor ons eigen gedrag. Daarbij hebben we anders leren denken en destructieve patronen doorbroken.

In onze podcast & video ‘VERSLAVINGSPRAAT’ delen wij onze ervaring, geven we tips en willen we jou inspireren om je mooiste leven te gaan leven, los van ongewenst verslavingsgedrag. We delen wat onze kijk is op verslaving en hoe je je mooiste leven kan creëren.

Met wie wij werken

Wij werken met JOU, als jij de persoon bent die zichzelf wérkelijk durft aan te kijken. Als je niet voor de korte termijn oplossing gaat, omdat je begrijpt dat er voor een life-changing resultaat een duurzame oplossing nodig is. Dit kost tijd. Tijd die je als investering in jezelf, dubbel en dwars terugverdient.

Als jij dat ook wil, dan gaan wij graag het commitment met jou aan. Wij zorgen voor diepgang en mogelijkheden in ons 1-op-1 traject, zodat je jezelf kan bevrijden. Door te bouwen aan een persoonlijke relatie, krijg jij wat bij jou past: maatwerk! Zo helpen we jou op de allerbeste manier en faciliteren we een zo groot mogelijke transformatie.