Aloha!

Wij zijn Robert & Wendy

Wij hebben ons verslavingsgedrag achter ons gelaten en hebben nu ons mooiste leven gemanifesteerd!

Verslavingsgedrag 

Wij waren er helemaal klaar mee! Klaar met dat stomme verslavingsgedrag. Dat gebeurde niet zomaar, we hadden aardig wat tijd nodig om daar achter te komen. In 2005 hebben wij elkaar leren kennen. Eigenlijk stapten we samen direct in een roller coaster. We vormden een samengesteld gezin met onze kids uit een eerdere relatie. In no time kwam daar ook nog een zoon van ons samen bij. Superleuk, maar ook vol uitdagingen.

​Toen wij elkaar leerden kennen, merkten we snel op dat we heel anders in het leven stonden. Robert heel luchtig; hij maakte zich weinig zorgen en hij nam het leven per dag. Wendy was meer perfectionistisch en wilde het leven veel meer vastgrijpen. In de loop van de tijd ontstond er behoorlijk wat gedoe tussen ons. De ruzies ging over het drankgebruik en het daarbij horende nare gedrag van Robert, maar ook over het zeurgedrag van Wendy. Verschillende momenten hebben wij op het punt gestaan om onze relatie te beëindigen.

“Je bent niet verslaafd, je gedraagt ​​je verslaafd!”

Veranderen

Toch ging dat in 2017 veranderen. Robert zag in dat hij zijn drankgebruik, na jaren van proberen, zelf niet onder controle kon krijgen. Later bleek niet alleen zijn drankgebruik een gedragsprobleem, maar ook zijn gokgedrag en wat al niet meer…. Hij heeft een kliniek bezocht en heeft sindsdien zijn gedrag enorm veranderd. Toen Robert in de kliniek zat, werd voor Wendy duidelijk dat ze zelf ook verstrikt was geraakt in ongezonde patronen. Ze was volledig de focus op zichzelf kwijtgeraakt en obsessief met anderen bezig. Ze verdoezelde zaken, probeerde alles op te lossen, wilde beloftes graag geloven en maakte zich heel veel zorgen. In 2016 was ze al met een burn-out uitgevallen en nu kwam dit er ook nog bij. Ze voelde zich slachtoffer van alle ellende die anderen veroorzaakt hadden, volgens haar. ​Dit moest écht veranderen!

“Ga luisteren naar je gevoel!”

Weetjes over Robert

✨ recht door zee

✨ knuffelt graag onze poes SOEPIE

✨ een zoon en een dochter uit eerder huwelijk

✨ mindset master

✨ heel veel lef

✨ loves the universe

✨ sterrenkijker

✨ communicatief sterk

✨ kletskous

✨ hard op de inhoud, hart voor mensen

✨ inspirator

✨ helikopterview

✨ relativeringsvermogen

✨ gediplomeerd counselor

✨ ervaringsdeskundige

✨ manifestatie-expert

 

 

Patronen doorbreken 

Wij hebben, met hulp, geleerd dat wij patronen konden doorbreken en ander gedrag konden laten zien. Wij zijn écht aan de slag gegaan om allebei los te komen van ons eigen ongewenste verslavingsgedrag. We hebben geleerd dat het heel belangrijk is om goed voor onszelf te zorgen, verantwoordelijkheid te nemen voor ons eigen gedrag én anders te leren denken en…. heel belangrijk, weer te leren voelen. Als geen ander weten wij nu dat je heel bewust kan kiezen voor een mooi leven. Je moet de keuze alleen wel maken. En wij weten zeker dat jij dit ook kan, als jij dat wil!!

 Weetjes over Wendy

⭐️houdt van hoge energie

⭐️ een zoon uit een eerder huwelijk

⭐️ houdt graag spiegels voor

⭐️ is langer dan Robert

⭐️ draagt ​​toch graag hakken

⭐️ mediteert dagelijks

⭐️ creatief met spijkerbroeken

⭐️ gek op fietsen met haar e-bike

⭐️ persoonlijke ontwikkeling is key

⭐️ lachebek

⭐️ gaat altijd voor liefde

⭐️ gediplomeerd coach

⭐️ yoga

⭐️ mensenmens

⭐️ enthousiast

⭐️ geniet van lekker eten

 

Ons mooiste leven gaan leven

Wij kunnen nu wel zeggen dat wij ons mooiste leven zijn gaan leven. We zijn er nu van overtuigd dat verslaving geen ongeneeslijke ziekte is. Nee, zeker niet! Er is een weg uit het doolhof en iedereen kan leren hoe! Wij zijn er achter dat je heel anders met verslavingsgedrag om kan gaan. Anders dan door de meeste mensen gedacht wordt. Juist door onze ervaring, hoe verdrietig die soms ook was, hebben wij zo veel geleerd over verslavingsgedrag, dat we ons nu echt deskundig mogen noemen op dit gebied. Wij willen nu zoveel mogelijk mensen helpen om hun ongewenste en vaak schadelijke verslavingsgedrag aan te pakken. Dit betekent bij ons altijd dat we voor je mooiste leven gaan! Onze ervaringsdeskundigheid en professionele opleidingen zorgen ervoor dat wij echte verslavingsgedragexperts zijn! Dit betekent dat we als geen ander weten hoe we jóu kunnen begeleiden. Wil je kijken welke manier het beste bij jou past? Kijk dan hier (aanbod)

In onze podcast & video VERSLAVINGSPRAAT delen wij onze ervaring, geven we tips en willen we jou inspireren om je mooiste leven te gaan leven. We delen wat onze kijk is op verslaving en hoe je je mooiste leven kan manifesteren. In aflevering #1 Je Bent Niet Verslaafd, Je Gedraagt Je Verslaafd knallen wij direct je oren in. 😊

 

Verslavingspraat

hallo@verslavingspraat.nl

Robert | 06 54 98 77 90

Wendy | 06 51 25 67 24

KVK nr 81334826

BTW nr NL862049866B01

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden