fbpx

Voordat ik aan dit traject begon was ik echt op. Ik was mezelf helemaal kwijt. Ik wist het gewoon niet meer. Ik wist niet meer hoe ik het op moest lossen. Door dit traject heb ik meer zicht op wie ik zelf ben. Ik heb weer grip op mijn leven. Mentaal, emotioneel en geestelijk heb ik meer vertrouwen en hoop. Ik zie dat dingen goedkomen en dat het met mij goedkomt.

Voor mij waren de 1-op-1 gesprekken het meest waardevol. Die brachten mijzelf echt vooruit. De diepgang en dat ik dankzij deze begeleiding op dingen kwam waar ik alleen minder op zou gekomen zijn. De focus was in die gesprekken op mij en dat had ik ook nodig. Het is zeker ook zwaar geweest, maar er is ook een omkering geweest. Ik ben meer terug naar wie ik wil zijn. De grootste doorbraak hierbij is mezelf weer leren liefhebben.

Het sprak mij aan om met jullie samen te gaan werken omdat jullie niet zeggen dat je leven kansloos is en dat je je hele leven gaat sukkelen. Maar dat het een hoopvol verhaal was. En dat de naaste ook iets te doen heeft. Dat wist ik eigenlijk wel al, maar heb echt geleerd dat ik er niet ga komen als ik blijf wijzen naar die ander. Klaar zijn met het slachtoffer zijn van die ander. Groot inzicht voor mij was dat ik verstikkend gedrag liet zien en dat ik dat eigenlijk al heel lang deed. De aantrekking om met jullie dit traject aan te gaan was dat we diep zouden gaan en niet alleen maar op de oppervlakte zouden blijven.

Mijn transformatieproces is echt in gang gezet. Ik heb nog niet het idee dat ik er al ben. maar ben zeker de goede richting op gegaan. Ik weet zeker dat ik niet meer terug wil naar de plek waar ik al geweest ben.

Wendy, bedankt voor de persoon die je bent. Je kon krachtig zijn, maar ook zo liefdevol. Ik voelde mij op mijn gemak bij jou. Je hebt me laten voelen hoe ik de liefde voor mezelf weer kon voelen. De manier waarop je het hebt aangepakt paste heel goed bij mij. Goede inzichten op het juiste moment. Ik kon de controle loslaten. Ik vond het heel aangenaam om zo samen dit pad te bewandelen. Dat je doorhad waar ik vandaan kwam en waar ik naar toe kon. Ik zag ook dat jij al een stap verder was en kreeg daar veel hoop van. Jouw voorbeeld was heel helpend. Je leefde het ook voor. Het was niet alleen een theorie. Dan heb ik als klant hoop omdat ik ook zie dat het ook anders kan. Ik heb veel hoop om wat ik geleerd heb door te kunnen zetten. Ik heb zin om de dingen die ik heb geleerd, ervaringen en gevoelens en daar nu verder mee te gaan en in te oefenen.

Eva

Het is alweer bijna 3 jaar geleden dat we zijn gestart met een coachingstraject bij Robert en Wendy. De eerste gesprekken waren confronterend en spiegelend, we werden ons bewust en zijn op deze wijze aangemoedigd om zelf in beweging te komen. Vooral de focus op jezelf leggen en niet op elkaar was een speerpunt! Wat heb ik nodig? Wat vind ik zelf prettig? Dat dan ook nog op een fijne manier communiceren met elkaar en altijd de verbinding blijven zoeken. De tijd nemen voor gesprekken met elkaar. Wij zijn ons bewust geworden van onze verslavingen, onze motieven en zijn nu veel meer bezig met de toekomst! Een uitspraak die ons altijd bij zal blijven: ‘Als je doet wat je altijd deed dan krijg je wat je altijd kreeg.’ Nieuwe paden maken, daar blijven we mee bezig en we stellen ons regelmatig de vraag, hoort dit bij ons mooiste leven? Wij zijn blij met de inzichten die we hebben gekregen bij Robert en Wendy, dankbaarheid en de focus op wat er wel kan!

Marc & Barbara

Ik heb contact opgenomen met Verslavingspraat omdat ik een probleem had met een verslaving waar ik zelf geen controle meer over had en niet meer in controle kon houden. Tijdens mijn traject bij Verslavingspraat begreep ik steeds meer wat verslaving inhoud en hoe ik nu weer de controle zelf in handen heb.

Ik kan nu weer gezonde keuzes maken en haal het maximale uit een dag, in plaats van altijd maar futloos te zijn. Ik wil Robert & Wendy onwijs bedanken voor alles wat ze me hebben gegeven. Dit neem ik de rest van mijn leven mee. Ik ben ze onwijs dankbaar. Ik raad iedereen aan, die net als ik last heeft van zijn verslavingsgedrag, om contact op te nemen met Verslavingspraat voor een goed gesprek.

Robin

 

Ik ben heel blij dat jullie op mijn pad zijn gekomen en dat ik dit traject ben aangegaan. Voor mij was het echt nodig om de confrontaties met mezelf aan te gaan, om te kunnen groeien. Ik vond het heel spannend, maar in het belang van mezelf, ben ik ze aangegaan.

Tijdens de sessies zijn er heel veel spiegels voorgehouden en kreeg ik heel veel realisatie momenten. Zeker op het moment dat mijn patronen visueel werden gemaakt. Ik kan nu veel beter op een volwassen manier reageren. Ondanks dat het zeker ook confronterend kon zijn, vond ik de manier waarop jullie begeleiden heel liefdevol. Ik voelde heel veel gelijkwaardigheid en een fijne dynamiek. We stonden echt naast elkaar. De openheid van jullie persoonlijke ervaringen was heel helpend. Ik kreeg toen het beeld: ik ben niet alleen. Daarnaast heeft de inhoud van de Academy van Verslavingspraat mij heel veel inzichten gegeven. Dat was heel waardevol voor mij.

Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf gekregen. Rust in mijn hoofd en in mijn lijf. Voordat ik het traject startte woonde ik in mijn hoofd en nu ben ik gaan verhuizen van hoofd naar hart. Ik kan veel beter voelen en weet dat mijn intuïtie gewoon gelijk heeft. Ik mag voor mezelf gaan staan.

Als ik mijn leven voor het traject een cijfer mag geven, dan was dit een 2,5. Ik sta nu op een 7 en ga richting de 10. Jullie hebben mij zoveel inzicht gegeven in wie ik ben. En nog veel meer in wie ik wil zijn

Skaya

Ik heb mijn eigen gedragspatronen kunnen doorbreken en weet nu waar mijn grenzen liggen. En daarbij ben ik losgekomen van alle negativiteit die verslaving in mijn leven had gebracht.

Ik heb mijn zelfvertrouwen teruggevonden en voel weer positieve energie door mijn lichaam stromen. 

Ik vond het heel fijn om eerst meer uitleg te krijgen over wat verslaving nou precies is, om vervolgens naar mijn eigen gedrag en gevoel te gaan kijken. De focus ligt nu op mijn gevoel en durf ik weer te vertrouwen op mijn intuïtie. Ik kan dit traject aan iedereen die last heeft van verslaving adviseren. Het is echt een cadeau aan jezelf!!

Lucy