fbpx

Gratis webinar: Zo word je verslaving de baas!

In dit webinar delen wij onze succesformule voor het loskomen van ongewenst verslavingsgedrag, zodat jij je mooiste leven kan leven. Meer vrijheid, meer energie en meer geluk!

 

 

Als je je aanmeldt voor ons webinar, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

In dit gratis webinar ontdek je:

🟠 De nummer 1 reden waarom het je nog niet gelukt is om helemaal los te komen van ongewenst verslavingsgedrag

🟠 Wat jij als verslaafde anders kan doen

🟠 Wat jij als naaste anders kan doen

🟠 9 succes principes die ervoor zorgen dat jij de juiste dingen gaat doen

🟠 Dé manier om direct meer vrijheid te ervaren

🟠 Helderheid over welke stappen je moet zetten om je doelen te behalen

 

Wil jij?

  • Het allerliefst dat de verslaving ophoudt
  • De controle op je leven weer terug
  • Rust waar je zo naar verlangt
  • Weer kunnen ontspannen en gelukkig zijn
  • Gewoon liefde en verbinding ervaren met anderen
  • Weer kunnen genieten van het leven
  • Dat het leven weer ‘’normaal’’ is

Voor wie is dit webinar geschikt?

Dit webinar is geschikt voor iedereen die geraakt wordt door ongewenst verslavingsgedrag. Dus zowel voor de verslaafden als voor de naasten om de verslaafde heen.

Als je denkt dat de verslaving bij jou nog niet zo erg is en je stiekem het liefst nog ontkent dat er een probleem is, dan is het juist goed om dit webinar te volgen. Je leert namelijk meer over hoe je kan voorkomen dat je alle nadelen van het steeds erger wordende gedrag niet hoeft door te maken. 

Mocht je denken dat je alles al kwijt bent en dat je niet meer geholpen kan worden, weet dan dat je je daar in vergist.  Het gaat er niet om hoeveel of hoelang je last hebt van verslavingsgedrag. Het gaat erom of je vind dat er patronen doorbroken moeten worden. 

Het kan ook zijn dat je al bent gestopt met je verslavende middel of gedrag, maar dat dit je zwaar valt. Eerst draaide alles in je leven om gebruik, nu draait alles om géén gebruik. Je had de hoop dat het leven nu alleen maar leuk zou zijn, maar dat valt vies tegen. Je voelt je nog steeds niet helemaal goed. Verslaving heeft je eigenlijk nog steeds in zijn greep.

Over Robert & Wendy

In 2017 kwam voor ons beiden de ommekeer. Robert ging werken aan zijn verslaving in de kliniek en Wendy kwam er achter dat zij ook wel wat gedragsveranderingen kon doorvoeren.

We zijn allebei aan de slag gegaan om onze oude patronen te doorbreken. 

Ondanks dat er geen sprake meer was van actieve verslaving, voelden wij ons niet echt vrij en hadden we geen voldoening van de manier waarop we leefden.

We wilden meer rust, meer positiviteit en minder regels ervaren.

Nu ruim 4 jaar later kunnen we zeggen dat we ons mooiste leven aan het leven zijn.

We kwamen er achter dat we veel meer naar ons gevoel mochten luisteren. We konden verslaving achter ons laten en ons focussen op wat we wél wilden.

We willen jou helpen om ook uit het web van verslaving te stappen en een vrij leven te gaan leven. Niet meer volgens de opgelegde regeltjes van anderen, maar juist doen wat past bij jou! Vaak houden we vast aan wat we hebben geleerd, omdat we bang zijn om terug te vallen in oud gedrag. Wij weten nu dat dit echt anders kan.