fbpx

Walk to Freedom

In 3 maanden tijd helpen we jou om uit het web van verslaving te stappen naar een leven in vrijheid

Na dit traject weet je precies hoe jij een leven kan leiden zonder ongewenst verslavingsgedrag. Dit geeft je weer de mogelijkheid om met vertrouwen het leven aan te gaan zoals jij dit wil. Je maakt gezonde keuzes, voor jezelf maar ook voor de verslaafde.

Dit betekent dat je weer volledig in vrijheid kan leven en jouw geluk niet meer afhangt van het gebruik of gedrag van de verslaafde. 

 

 

Herken je dit?

Je hebt al van alles geprobeerd: ruzie gemaakt, familie ingeschakeld, weggelopen, de boel verzwegen. Je hebt gedaan alsof er geen probleem is en afspraken gemaakt maar niet nagekomen. Niets kon jou blijvend helpen om de ander los te laten komen van het ongewenste verslavingsgedrag. Misschien heb je zelfs al eerder professionele hulp gehaald, maar bleek die hulp niet te werken.

Je merkt dat het leven steeds meer door je vingers glipt. Je hebt geen idee hoe je dit stopt. Je staat vaak vermoeid op en vraagt je af hoe het vandaag weer zal gaan. Heel vaak gaat door je hoofd ‘Daar gaan we weer’.

In je gezin gaat er enorm veel aandacht naar de verslaving. Je maakt je alsmaar zorgen om die ander, om het gebruik, om wat anderen hier wel niet van vinden.

De sfeer thuis is gespannen. Er ontstaan regelmatig heftige ruzies. Ook als er kinderen in huis zijn, zijn die hier ongewild de dupe van. Je voelt je hier schuldig over.

Je schaamt je voor het verslavingsgedrag. Je hebt het gevoel dat het niet normaal is wat er bij jou thuis gebeurt. Je vindt het heel lastig om de problemen die zijn ontstaan met anderen te bespreken.

Dit is wat je eigenlijk wil!

 

 

 • Je wilt het allerliefst dat de verslaving ophoudt
 • Je wilt de controle op je leven weer terug
 • Je verlangt naar rust en dat je je weer kan ontspannen en gewoon gelukkig kan zijn
 • Je wilt gewoon liefde en verbinding ervaren in je leven
 • Je wilt weer kunnen genieten van het leven
 • Je wilt dat het leven weer ‘’normaal’’ is

I am about to step into the best year of my life

Voor wie is dit traject geschikt?

Wij werken het allerliefst samen met jou als je last hebt van ongewenst verslavingsgedrag en je aan alles voelt dat dit het moment is waarop je daarmee af wilt rekenen.

Als je denkt dat de verslaving in jouw gezin nog niet zo erg is en je stiekem het liefst nog ontkent dat er een probleem is, dan is het juist goed om nú in te stappen. De Walk to Freedom helpt jou voorkomen dat je alle nadelen van het steeds erger wordende gedrag niet hoeft door te maken.

Mocht je denken dat je alles al kwijt bent en dat je nooit op deze manier geholpen kan worden, weet dan dat je je daar in vergist. We hebben dit traject zo gemaakt dat iedereen die last heeft van verslavingsgedrag er door geholpen wordt. Het gaat er niet om hoeveel of hoelang je last hebt van verslavingsgedrag. Het gaat erom of je bereid bent om je patronen te doorbreken. Als jij zegt, hell yess, ik wil er van af! Dan is dit traject echt iets voor jou.

Het kan ook zijn dat de ander al gestopt is met het verslavende middel of gedrag, maar dat dit je zwaar valt. Eerst draaide alles in je leven om gebruik, nu draait alles om géén gebruik. Je had de hoop dat het leven nu alleen maar leuk zou zijn, maar dat valt vies tegen. Je voelt je nog steeds niet helemaal goed. Verslaving heeft je eigenlijk nog steeds in zijn greep.

Dit traject is voor jou geschikt als je te maken hebt met dit soort verslavingen: Alcohol, drugs, gamen, gokken, seks, aandacht, perfectionisme, eten, shoppen, social media, controle, sporten, werken, roken. 

You are allowed to reinvent yourself

De Walk tot Freedom is speciaal voor jou als:

 

 • je van de opgebouwde onrust af wil en anders wilt gaan doen
 • je bereid bent om aan jezelf te werken omdat je weet dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk in jouw leven
 • je er achter wilt komen HOE je nou los kan komen van dat nare gedrag
 • je klaar bent om serieus al het gedoe rondom verslaving aan te gaan pakken. Je wilt geen spanning, ruzies en problemen meer. Je snapt dat je hiervoor in jezelf moet investeren
 • je een veilige plek zoekt waar je je begrepen voelt en waar je herkenning vindt zonder dat je veroordeeld wordt
 • je bereid bent om volledige verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven en toekomst
 • je je zelfvertrouwen een boost wilt geven
 • je open staat voor verandering

 

Dit traject kunnen jullie ook samen volgen

Verslavingsgedrag is niet iets waar jij alleen last van hebt. Of het nu om je eigen gedrag gaat of dat van een ander. Dat jij echt iets wilt doorbreken is natuurlijk geweldig. We hebben dit traject ontwikkeld omdat we uit ervaring weten wat het je gaat opleveren. Voor ons was het heel helpend dat we allebei aan de slag gingen met onze eigen groei en ontwikkeling. Wij hebben ervaren wat de kracht van samen veranderen is.

Daarom hebben we een uniek aanbod bedacht. Als jij instapt in de Walk to Freedom, kan je dit samen doen met jouw geliefde. Of het nu om je partner gaat, je kind, ouder of een ander familielid, jullie kunnen samen meedoen. De tweede persoon betaalt slechts de helft van de prijs. Hoe gaaf is dat?

Bij je aanmelding kan je aangeven of je alleen instapt in dit traject of dat jullie dit samen gaan doen.

Hoe gaat het in zijn werk?

In 3 maanden ga je met de Walk to Freedom mégastappen zetten. In 6 modules doorloop je 3 fases van bewustwording, mindset reset en gedragsverandering. Je krijgt na aanmelding binnen 48 uur toegang tot onze Academy. Je kan dan direct starten met module 1.

Iedere week komt er een nieuwe module vrij. Elke module is onderverdeeld in meerdere lessen en bestaat uit meerdere video’s, een werkboek, audio’s én extra materiaal. Twee keer per maand hebben we een coachsessie in de community van Verslavingspraat (in totaal 6x). Je kunt dan je persoonlijke vragen en struggles met ons delen. Je behoudt 3 maanden toegang tot de community.

Wij coachen jou door blokkades, twijfels en angsten heen. Je zet enorme stappen omdat je ook heel veel hebt aan de coachvragen van een ander. Dit maakt ook weer veel los bij jou. Misschien vind je dit best spannend, maar weet dat wij het heel belangrijk vinden om een save space te creëren. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn en wat er gedeeld wordt, is veilig. Als je niet live aanwezig kunt zijn, worden je vragen wel behandeld. Je kan de livecoaching en Q&A’s op je eigen moment terugkijken.

Je behoudt onbeperkt toegang tot alle lessen van de Walk to Freedom in de Academy! Je kan de modules doorlopen in je eigen tempo en je kan de lessen op een later moment nog eens rustig terugkijken.

 

Reacties van deelnemers uit eerdere trajecten

“Als ex-partner van een verslaafde man merkte ik dat de verslaving deel uit maakte van het hele gezinssysteem. Ik heb copingsmechanismen ontwikkeld welke op korte termijn verlichting gaven maar eigenlijk niet goed voor mij waren.

Ik zocht hulp om dingen anders te gaan doen en vond deze hulp bij Wendy en Robert.

Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen, in de verslaving maar zeker ook in mezelf. Wendy en Robert maken een prettige vertaalslag van theorie naar praktijk. Ze geven feedback die soms confronterend maar altijd helend werkt. Binnen de groep is er respect en eerlijkheid waardoor ik mij al snel veilig voelde mijn verhaal te delen en naar mijn eigen aandeel te kijken.

Ik heb veel geleerd, gehuild maar zeker ook gelachen tijdens de sessie,s en zou iedereen aanraden dit programma te volgen.”

Melanie

“Het prettige van de rol van Robert & Wendy vind ik dat ze precies snappen hoe je je voelt en hele goede tips geven omdat ze dit zelf hebben meegemaakt en dus alles snappen wat je bedoelt, voelt en zegt.

Ik heb echt geleerd hoe ik zelf stappen kan zetten en niet meer mee hoef te gaan in dat nare verslavingsgedrag. Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, minder stress.

Ik zou het iedereen aanraden om met Robert & Wendy samen te werken, omdat het echt je ogen opent en je leert een hoop dingen. Ik heb het echt als heel leerzaam, prettig, confronterend en steunend ervaren. Je bent echt niet de enige die in deze situatie zit (al denk je soms van wel)”

Brenda

“Wendy en Robert hebben als Coach en Counselor bijzonder veel kennis en ervaring op het gebied van verslaving. Zij zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en vormen een hecht team. Zij luisteren met volle aandacht naar de deelnemers en hun ervaringen zonder vooroordeel. Stelden precies de juiste vragen om ons zoveel mogelijk uit het hoofd naar het hart te laten komen. Dit resulteerde erin dat wij soms diep moesten gaan maar dit luchtte ook enorm op. Ik voelde mij tijdens de sessies veilig en begrepen.

Voor mensen die even niet weten hoe het verder moet bieden zij met dit zorgvuldig opgebouwde programma een helpende hand. Dank jullie wel Wendy en Robert voor dit geweldige programma en de wijze waarop we dit met elkaar hebben mogen doorlopen. Het heeft mij mooie nieuwe inzichten gegeven en iets waar op ik terug kan vallen.”

Jan

 

“Ik merkte dat ik nogal last had van codependent gedrag. Ik had al wat therapieën achter de rug dus een beetje op weg naar mijn herstel was ik al.. maar had nog net dat laatste duwtje nodig om echt los te komen.

De manier en iets andere kijk op verslavingsgedrag van Robert en Wendy sprak mij aan dus ik besloot om in te stappen in the walk to freedom..  dit leverde mij vooral veel bewustwording op en inzichten .. voor mij heel belangrijk.

Het fijne aan dit traject is dat het laagdrempelig is en dat je het op je eigen tijd kunt doen in je eigen omgeving en min of meer op je eigen tempo. Maar het vraagt wel discipline. Want je moet het echt wel zelf doen. Het levert mij op dat ik anders omga met heel veel patronen en gedachten die er bij mij ingeslopen waren.. en waardoor ik in gewoontes en gedragingen bleef hangen.

Door de tools die je krijgt en de uitleg waarom dingen gaan zoals ze gaan bij the walk to freedom ga je veel bewuster worden van de gedragingen die je je zelf hebt aangeleerd en de patronen die dat zijn geworden.. ik heb er nu al heel veel van doorbroken. Ben er nog niet maar gaat al z’on stuk beter en voel me al veel rustiger. Nu is het een kwestie van oefenen en er bewust mee omgaan.

Voor een ieder die echt maar dan ook echt klaar is met verslavingsgedrag en inzichten en bewustwording wil krijgen in zijn of haar patronen is dit echt een aanrader om mee aan de slag te gaan.”

Caroline

Wat jij wil bestaat en is veel dichterbij dan je denkt!

Fantastische bonussen

Naast de waarde die al in de Walk to Freedom zit, krijg je als je je aanmeldt een aantal fantastische bonussen cadeau t.w.v € 370,-

 

🟠 BONUS 1: Extra les over verslaving & de Wet van Aantrekking t.w.v. €67,-

In deze lessen leer je hoe je de Wet van Aantrekking precies werkt. Hoe je die wet vóór je kan laten werken. Waarom deze wet zo belangrijk is als je los wilt blijven van ongewenst verslavingsgedrag.

 

🟠 BONUS 2: Walking meditation t.w.v. €47,-

Met deze unieke meditatie, speciaal gemaakt voor de Walk to Freedom, loop jij je nieuwe toekomst in vrijheid tegemoet. Je fixeert je blik op de horizon en gaat in trance. Je voelt de energie stromen, je opent je hart en begint te lopen. Met iedere stap die jij zet loop jij je nieuwe toekomst in vrijheid in en laat je je verleden achter je.

 

🟠 BONUS 3: Healing voor verslaving t.w.v. €125,-

Tijdens deze healing zet je mooie stappen om verder los te komen van verslaving. Je leert hoe je jezelf kan helen op je chakra’s. Heel jezelf met de krachtige begeleiding van Nick & Kirstie, School of Lights

 

🟠 BONUS 4: Tap in jouw transformatie t.w.v. €66,-

Met de krachtige tool tappen, verander je je overtuigingen via je onderbewuste met de minitraining van Sandy De Liefdevolle Strijder

 

🟠 BONUS 5: Yoga & mindfulness t.w.v €65,-

Leren voelen en accepteren om naar meer innerlijke vrijheid toe te bewegen. Ruimte in onszelf creëert een veld van liefdevolle aandacht en compassie. ‘Laat jouw kracht vanuit zachtheid ontstaan’ met yoga en mindfulness van Shirley, Yogima yoga mindfulness

Over Robert & Wendy

Wij zijn Robert en Wendy. Jarenlang leefden we ons leven zonder dat we echt in de gaten hadden dat we een groot probleem hadden. Er was ruzie ontstaan over van alles. Geld, drank, drugs.

Uiteindelijk zag Robert in dat het zo niet langer kon. Hij heeft zich aangemeld bij een kliniek omdat hij zijn probleem aan wilde pakken. In de tijd dat Robert in de kliniek zat, kreeg Wendy heel langzaam in de gaten dat niet alleen Robert een probleem had, maar zijzelf ook.

Heel ongemerkt was ze meegebogen in ongezond gedrag. Zij zag in dat ze als naaste ook iets te doen had als ze een gelukkiger leven wilde leiden.

Zowel Robert als Wendy gingen dus beiden aan de slag met hun eigen proces. “Als we dit niet hadden gedaan, dan waren we nu niet meer samen geweest! Het was zo enorm helpend voor onze relatie om beiden te stoppen met ons verslavingsgedrag.”

Dat we ervaringsdeskundige zijn, is wel duidelijk. Maar we wilden meer dan dat. We gunnen andere verslaafden en hun naasten ook dat prachtige herstel dat wij gevonden hebben.

Vandaar dat we beiden opleidingen zijn gaan doen in de verslavingszorg. Robert is counselor, interventionist en nazorgspecialist. Wendy is coach en trainer voor naasten van verslaafden en interventionist. En wat zo tof is, is dat we onze krachten samen bundelen en zo een ijzersterk team zijn om jouw Walk to Freeom te begeleiden.

We zijn er klaar voor om jou te helpen. Wil jij geholpen worden?

 

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit traject geschikt?

Dit traject is speciaal ontwikkeld voor iedereen die last heeft van ongewenst verslavingsgedrag. Of je nu zelf verslaafd bent of dat je last hebt van het verslavingsgedrag van een geliefde in je omgeving. Jíj kan leren los te komen van dit gedrag zodat jij je mooiste leven kan gaan leven.

Je kan dit traject dus alleen volgen, maar ook samen met jouw geliefde (of ander familielid) die ook last heeft van ongewenst verslavingsgedrag.

Hoe lang duurt dit traject?

Dit traject duurt 3 maanden. Je blijft echter onbeperkt toegang houden tot de Academy. Je kan dus in eigen tempo de modules volgen. Op een later moment kan je ook alle video’s nogmaals terugkijken

Wanneer start dit traject?

Als je je hebt aangemeld, ontvang je binnen 48 uur de inloggegevens van de Academy en krijg je toegang tot de community. Vanaf dan kan je beginnen met de eerste module.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, je kan kiezen voor 3 termijnen. Je betaalt geen extra kosten als je in termijnen betaald.

Verandert de prijs voor dit traject als we het samen gaan doen?

Als je dit traject samen gaat volgen dat betaalt de tweede persoon slechts de helft van de prijs.

Hoe werkt het precies in de community?

De community is een besloten Facebookgroep van de Walk to Freedom. In deze community worden alleen leden toegelaten die deelnemen aan de Walk to Freedom. De community is een omgeving om successen en struggles te delen, om elkaar aan te moedigen en te ondersteunen. Je zal veel herkenning vinden bij de andere deelnemers. De livecoaching en Q&A’s vinden in principe plaats op de eerste en derde woensdag van de maand om 10.00 uur. Als hier van afgeweken wordt, dan geven we dit ruimschoots van te voren aan in de community.

Wat als ik niet aanwezig kan zijn bij de live Q&A's?

Het fijnste is als je inplant om bij de live Q&A aanwezig te zijn. Zo haal je er verreweg het meeste uit. Mocht dit niet lukken dan kan je de opname altijd terugkijken in de Facebookgroep wanneer dat voor jou goed uitkomt.

Maakt het nog uit van wat voor een soort verslaving ik last heb?

Dit traject is voor jou geschikt als je te maken hebt met dit soort verslavingen: Alcohol, drugs, gamen, gokken, seks, aandacht, perfectionisme, eten, shoppen, social media, controle, sporten, werken, roken. 

Ik heb al zoveel gedaan om los te komen van verslavingsgedrag. Heeft het dan wel zin om mee te doen?

Jaaa, zeker! Juist nu! De Walk to Freedom is een unieke methode om los te komen van ongewenst verslavingsgedrag. Onze benaderingswijze zal een totaal nieuwe ervaring voor je zijn en geeft je de kans om deuren te openen die tot nu toe dicht voor je zijn gebleven.

Kan ik anoniem aan dit traject meedoen?

Dat kan wel. In de Academy van Verslavingspraat kom je geen andere deelnemers tegen. In de community van de besloten Facebookgroep natuurlijk wel. Het is natuurlijk altijd mogelijk om een Facebookaccount aan te maken onder een andere naam. Weet wel dat wij er voorstander van zijn om niet anoniem mee te doen. Wij geloven dat het juist heel belangrijk is voor jouw proces om uit het gevoel van schuld en schaamte te stappen.

Ik twijfel nog, wat moet ik doen?

Het is vooral goed om je af te vragen of je nu het leven aan het leiden bent dat jij voor ogen hebt. Als dat (nog) niet zo is, dan heb je nog stappen te nemen. Je mag altijd contact met ons opnemen en dan kunnen we bespreken of het handig is dat je instapt. Mail ons gerust naar hallo@verslavingspraat.nl