fbpx

Loskomen uit het web van verslaving en je mooiste leven gaan leven

Een leven zonder ongewenst verslavingsgedrag waardoor je weer vrijheid, rust en geluk ervaart.

Met de Walk to Freedom leer je precies wat er nodig is om los te komen van ongewenst verslavingsgedrag.

Een online programma waarmee je letterlijk, in 3 maanden, je vrijheid tegemoet loopt. Een programma dat geschikt is voor verslaafden en zeker ook voor naasten van verslaafden.

 

 

 

Wij geloven dat het voor jou mogelijk is om los te komen van ongewenst verslavingsgedrag. Je hoeft niet meer zelf te ploeteren met de obsessie van verslaving. Natuurlijk moet je wel leren wat daar precies voor nodig is.

In ieder geval weten wij dat verslaving geen ongeneeslijke ziekte, maar een gedragsprobleem is. Het goede nieuws is dat je nieuw gedrag kan aanleren. Je moet alleen begrijpen hoe je met de gedachtes in je hoofd om moet gaan. Je mag stoppen met denken dat het nooit gaat lukken of dat verslaving de rest van je leven aan je kleeft. Het kan écht anders als je leert omgaan met de triggers die je overal en altijd in je leven tegenkomt.

Al de lessen die wij geleerd hebben, delen we met jou in de Walk to Freedom. Wij leven echt ons mooiste leven. Daar hebben we eerst hard voor gewerkt, maar nu gaat het ons moeiteloos af en ervaren we complete vrijheid.

 

 

Je mooiste leven gaan leven!

 

Je was, in the first place, al op zoek naar het leven van je mooiste leven. Het gebruik van bepaalde middelen of het vertonen van bepaald gedrag, leek eerst een heel goed idee. Uiteindelijk zorgde het ervoor dat verslaving heel ongemerkt je leven in is geslopen.

Toen kwam je erachter dat ….

er steeds meer van dat middel of gedrag nodig was om rust te ervaren
verslaving zoveel negatieve aandacht vraagt; je hebt er veel teveel de focus op
na een periode van geen-gebruik of verslavingsgedrag er altijd weer een terugval in oud gedrag volgt
verslaving je in z’n greep heeft, je hebt er constant ruzie om
je steeds meer controle over je leven verliest en dat het gebruik en gedrag je blokkeert om je dromen te behalen
zelf stoppen helemaal niet lukt, het is om moedeloos van te worden
je je schaamt voor de situatie waarin je terecht bent gekomen
het gebruik en gedrag echt moet stoppen, want dit leven heeft helemaal niets te maken met het leven van je mooiste leven

Het is NU tijd om in actie te komen

 

Je hebt lang genoeg geprobeerd om verslaving uit je leven te bannen. Je wilt niet nog langer doormodderen.

Natuurlijk is het mega spannend, maar je weet ook dat je in actie moet komen als je vrijheid wilt gaan ervaren en je mooiste leven wilt gaan leven.

Het mooie is dat je het vanaf nu niet meer alleen hoeft te doen. Wij helpen je door deze spannende tijd heen en geven je precies de juiste tools in de Walk to freedom. Je ontwikkelt alle skills die nodig zijn en je kan dit programma in 3 maanden doorlopen. Je bouwt aan een ijzersterke mindset en weet precies waar jij je op mag focussen en hoe je dat moet doen.

 

Dit zit allemaal in dit complete onlineprogramma

Wij hebben zelf jaren nodig gehad om erachter te komen wat er precies voor nodig is om los te komen van ongewenst verslavingsgedrag. Hierdoor weten we, nee sterker nog, hebben we ervaren wat wél werkt en wat niet. Natuurlijk delen we ook met jou wat niet zo handig is om te doen, maar veel belangrijker nog, we leren jou precies wat je wél moet doen, als je los wilt komen van verslaving en je mooiste leven wilt gaan leven. We hebben 6 fantastische modules samengesteld en er zit een opbouw in die werkt. Je krijgt er ook nog 2 bonussen bij!

Module 1: Balans in beeld

Je krijgt alle voor- en nadelen op een rij en je krijgt kraakhelder voor ogen waar jij naar toe wilt.

Module 2: Laat de 4 G’s vóór je werken

Je weet precies hoe je met gebeurtenissen om moet gaan. Hoe het zit met jouw gedachten en je gevoel. Je kan dit allemaal beïnvloeden zodat jij gedrag laat zien waar jijzelf, maar ook je omgeving gelukkig van wordt.

Module 3: Communicatie is key

Je leert weer op een liefdevolle en constructieve manier te communiceren met jezelf en je omgeving.

Module 4: De kracht van structuur

Je krijgt duidelijkheid over de structuur die bij jou past om daadwerkelijk je mooiste leven te gaan leven.

Module 5: Je triggers de baas

Je leert jouw triggers te herkennen en natuurlijk weet je nu precies wat er nodig is om daar succesvol mee om te gaan.

Module 6: Met zelfvertrouwen terugval voorkomen

Je maakt een uitgebreid plan om op je pad naar de vrijheid te blijven zonder dat je terugvalt in gebruik of oud gedrag.

Bonus 1: Walking meditation

Elke module heeft al een passende meditatie, maar je krijgt ook nog deze walking meditation als bonus zodat jij jouw onderbewustzijn naar jouw toekomst kan programmeren.

Bonus 2: Verslaving en de wet van aantrekking

In deze bonusles leer je hoe jij nog meer vrijheid en je allermooiste leven naar je toe kan trekken.

Op deze manier weet je niet alleen wat je moet doen om een leven in vrijheid vast te houden, je gaat het ook doen!

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg!

Hoe het werkt in de Walk to Freedom

Stapsgewijs nemen we je mee op jouw pad naar de vrijheid. Je kan de modules in 3 maanden doorlopen en je krijgt er ook nog geweldige bonussen bij. Je mag je eigen tempo bepalen, want je houdt een jaar lang toegang tot de Walk to Freedom. In de lessen met video’s, opdrachten, meditaties en het online werkboek krijg je alle praktische tools om verslaving los te laten en vrijheid, rust en geluk weer toe te laten in je leven. Als je het fijner vindt om met een hardcopy werkboek te werken, dan is dit ook mogelijk.

De Walk to Freedom is een Do It Yourself online programma, waarin we je stap voor stap meenemen in jouw proces naar de vrijheid. Als je toch óók graag persoonlijk gecoacht wil worden dan is het mogelijk om te kiezen voor 3 of 6 aanvullende één-op-één coachsessies. Tijdens het betaalproces kan je aangeven of je dit wil.

Na de betaling ontvang je direct alle informatie, zodat je toegang krijgt tot de Academy van Verslavingspraat. De eerste module én bonus staan al voor je klaar om mee te starten. 

Voor wie is de Walk to Freedom geschikt?

Loskomen van verslaving is absoluut geen quick-fix. Je bent klaar met hoe het gaat in je leven. Het is belangrijk dat je nú wil doorpakken. Loslaten wat niet meer dient en omarmen waar je wel blij van wordt. Je voelt aan alles dat je nu bereid bent om te leren wat daarvoor nodig is en je bent bereid om tijd, geld en energie in jezelf te investeren.

Dit programma is geschikt voor jou als je te maken hebt met dit soort verslavingen: Drank, drugs, werken, eten, gokken, sociale media, roken, geld, controleren, macht, shoppen, aandacht, gamen, seks, perfectionisme, sporten. Staat jouw verslaving hier niet bij, informeer gerust of wij je toch kunnen helpen.

De Walk to Freedom is een programma speciaal voor verslaafden, maar ook voor naasten van verslaafden. Wie je ook bent, je bent obsessief bezig met verslaving en wil daar los van komen. Je kan een ander niet veranderen, je kan alleen jouw eigen gedrag en de manier waarop je met de ander omgaat, veranderen.

Als je graag op je eigen tempo, in je eigen omgeving, anoniem wil werken aan nieuw, gezond gedrag wat niets meer met verslaving te maken heeft, dan is de Walk to Freedom een uitkomst!

Als je (nog steeds) op zoek bent naar vrijheid, weet dan dat de Walk to Freedom een uniek programma is, wat nergens anders te vinden is. Deze methode bewijst zich al jaren. Het maakt niet uit of je al eerder hulp hebt gehaald, of dat dit de eerste keer is dat je hulp zoekt.

Dit levert de Walk to Freedom jou op

Je weet precies hoe jouw brein werkt en wat er voor nodig is om jouw gedrag te veranderen
Je gaat je droomleven leven met een mindset die gericht is op liefde voor jezelf en je omgeving
Je kan uitstekend omgaan met triggers die op je pad komen en hebt precies in beeld wat er nodig is om niet terug te vallen in oud gedrag
Je weet welke communicatie je in kan zetten om liefdevol en constructief in verbinding te zijn met jezelf en met anderen
Je leeft niet meer volledig vanuit je hoofd, maar durft je intuïtie en je gevoel te volgen, zodat je vanuit je hart kan leven
Je maakt gezonde keuzes op fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel niveau die helemaal bij jou passen
Je hebt de shift gemaakt van ‘ik mag niet meer’ naar ‘ik wil niet meer en wil wel….’
Je laat angst niet meer achter het stuur van jouw leven staan, maar kan vol vertrouwen de toekomst tegemoet

Wat anderen vinden van de Walk to Freedom

Het is nu een half jaar geleden dat ik gestopt ben met gebruik en ik moet zeggen het bevalt me bijzonder goed. Zonder jullie hulp was dat zeker niet gelukt. Super bedankt daarvoor!

Ben

Ja, jullie doen mooie dingen! Jullie energieke filmpjes gaven mij ook energie.

Dit hele online systeem zit super fijn en echt ook goed goed in elkaar, met al die lessen. Die investeringen die jullie daarvoor hebben gedaan om mensen verder te helpen en ook mij verder te helpen, is prachtig.

Karin

En wat kreeg ik een informatie met de Walk to Freedom….en tools om verder te komen.

Ook was de confrontatie met mijzelf moeilijk en pijnlijk, maar ik maak mega stappen vooruit.

Langzaam krijg je vanaf het begin in de gaten hoe jij zelf in elkaar zit. En dan mag je ook ervaren wat het is om te mediteren,eerst dacht ik is dat niet alleen voor die zweverige types ,NEE het is voor iedereen en het is helemaal niet moeilijk.

En wat super dat je een jaar lang de tijd hebt om op de leerstof terug te kunnen pakken! Met de Walk to Freedom kan ik nu blijven oefenen om steeds dichter bij mijn mooiste leven te komen en ik heb het gevoel dat ik elke dag weer dingen leer, die ik dan herken van de walk to Freedom.

Je moet wel bereid zijn om aan jezelf te werken……maar wat krijg je er een prachtiger leven voor terug. Heel eerlijk ik moet hier nog steeds in blijven oefenen ook na de walk to Freedom.

Ik stond negatief naar mijzelf in het leven en o jee wat overkwam mij allemaal, nu zie ik dat ik het mijzelf heb aangedaan met mijn gedachtes, brein etc, ik wist niet beter. Wendy & Robert ik zal jullie eeuwig dankbaar zijn want er is bij mij een radicale ommekeer in mijn leven gekomen.

Marion

Voor dit traject liep ik er nogal tegenaan dat mijn eetstoornis voor mij een verslaving was en dat niet behandeld werd bij therapeuten als een verslaving. 

Walk to Freedom heeft mij daadwerkelijk al vrijheid opgeleverd. Mijn “wandeling naar de vrijheid” duurt wat langer, maar ik merk al behoorlijke stappen die ik niet had gemaakt zonder Robert en Wendy.

Ik wil de Walk to Freedom aanraden aan iedereen die met een verslaving kampt. Robert en Wendy zijn ervaringsdeskundige en weten heel goed waar ze het over hebben. Ook de thema’s die zij behandelen zijn heel herkenbaar. Bovendien zijn Robert en Wendy een gouden combinatie. Zij zijn direct, confronterend, maar hebben ook heel veel compassie voor de mensen die kampen met de verslaving. Ik zou ze zeker aanraden.

Yvonne

Ik ben inmiddels 4 maanden alcoholvrij en ik moet zeggen dat het me makkelijker afgaat dan ik had verwacht. Wat eigenlijk best triest klinkt, als je er over nadenkt. Ik heb een aantal feestjes gehad en gewoon eerlijk aangegeven dat ik gezelliger ben zonder drank. Aan het begin zijn mensen nog verbaasd maar dat maakt me niks uit. Ik heb ook nog geen 1 keer de behoefte gevoeld om toch een biertje te nemen en dat is fijn. So far so good, bedankt voor jullie hulp.

Wim

In de uitwerking van de modules, de opbouw van de Walk to Freedom is duidelijk veel tijd, energie en zorgvuldigheid gaan zitten. En er is duidelijk gekozen voor een specifieke opbouw.

Ik heb de Academy van Verslavingspraat en de werkmodules als prettig ervaren. Je kunt de modules in eigen tempo doorlopen en uitvoeren. De opbouw is logisch. 

Je moet zelfstandig met het uitwerken van de modules aan de slag. Ik heb dat als prima en werkbaar ervaren. Doordat je zelf de werkboeken moet invullen, moet je ook zelf nadenken over de uitwerking en hoe dit voor jou als persoon geldt/wordt ervaren/wordt gevoeld etc.

Merel

Nog even voorstellen 

2017 was het jaar waarin het roer voor ons omging. Wendy kwam letterlijk tot stilstand door een burn-out en Robert ging naar een kliniek in Zuid-Afrika om zijn drankprobleem aan te pakken. Het was wel duidelijk dat we er een destructieve levenswijze op na hielden en we niet langer alle signalen die we kregen konden negeren.

Wij kwamen erachter dat we helemaal het contact met onszelf verloren waren. Rondjes blijven draaien in ons hoofd, ging ons niet meer verder helpen. Leren vertrouwen op ons gevoel, überhaupt leren voelen, was een enorme uitdaging. We kozen er allebei voor om hulp te zoeken en met onszelf aan de slag te gaan. We zouden wel zien of we elkaar dan nog leuk zouden vinden. Wij zijn er van overtuigd dat juist die instelling er voor gezorgd heeft dat we nu samen zo’n moeiteloos lekker leven leiden zonder ongewenst verslavingsgedrag.

Het was voor ons allebei nodig om verslavende patronen te doorbreken. Bij Robert ging het om drank, drugs, gokken en roken. Wendy zag in dat ze als naaste van een verslaafde, zelf ook verslaafd was geworden aan de verslaafde. Maar ook aan perfectionisme, aandacht, controleren, werken en eten.

Naast onze ervaringsdeskundigheid, zijn we ook gediplomeerd coach en counselor in de verslavingszorg. Wat we door de jaren heen geleerd hebben, willen we anderen ook leren. Maar dan wel op zo’n manier dat je in één keer alle juiste tools krijgt. De Walk to Freedom is zo’n waardevol programma. Een programma dat er niet was toen wij het nodig hadden, maar er nu wel is voor jou!

Misschien heb je nog vragen zoals deze:

Kan ik direct starten met de Walk to Freedom?

Jazeker, nadat je je hebt aangemeld, krijg je direct de inloggegevens van de Verslavingspraat Academy. Daar staat de eerste module én de eerste bonus voor je klaar. Op deze manier word je niet gelijk overweldigd door alle informatie van dit programma. Je kan rustig starten en na 15 dagen komt er dagelijks een module vrij.

Hoe lang houd ik toegang?

Het is een programma dat je in 3 maanden kan doorlopen, maar je houdt een jaar lang toegang. We willen dat je ook daadwerkelijk aan de slag gaat en dat dit programma niet op de plank blijft liggen. Het is wel heel fijn dat je na die 3 maanden nog video’s en meditaties kan herhalen, zodat je je leven in vrijheid goed kan borgen.

Wat is de investering?

De normale investering voor de Walk to Freedom is €1299,- inclusief btw als je in één keer betaald. Op dit moment kan je gebruik maken van de actie van €999,- incl btw bij betaling in één keer.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Je kan ook in 3 termijnen betalen. 

Kan ik mijn investering opvoeren in mijn zakelijke boekhouding?

Ja, dat is mogelijk. De btw is voor ondernemers aftrekbaar. Je kan deze dag tevens als kosten opvoeren in je boekhouding, zodat je daar een belastingvoordeel uit kan halen.

Moet ik wel in mezelf investeren?

Natuurlijk is het spannend om de stap te zetten om in jezelf te investeren. De deelnemers die je voor zijn gegaan vonden dat ook. Je weet al dat ‘het zelf nog even proberen’ je niet verder gaat helpen. Dat heb je namelijk al lang genoeg gedaan. Met de Walk to Freedom krijg je precies de juiste tools om nu wel de juiste stappen te nemen. Een leven in vrijheid, zonder verslaving, lonkt al zo lang. Bedenk ook goed wat het je kost als je deze stap niet neemt.

Ik ben een naaste van een verslaafde. Die ander moet toch aan de slag?

Het is heel logisch dat je dat denkt. Het is zeker zo dat de verslaafde zelf aan de slag moet. Vergeet alleen niet dat je zelf ook gedrag laat zien waar je helemaal niet blij van wordt. Sterker nog, verslaving maakt ook jou kapot, omdat je niet goed je grenzen aangeeft en obsessief in de controle zit. Eigenlijk faciliteer je de verslaafde om door te gaan, als je zelf niet leert om anders met de hele situatie om te gaan. Door met de Walk to Freedom aan de slag te gaan, help je niet alleen jezelf, maar ook de verslaafde.

Helpt een online programma wel om échte vrijheid te gaan ervaren?

Het programma zit zo in elkaar, dat wij zeker weten, dat je het pad naar de vrijheid bewandelt als je openstaat voor de suggesties die wij doen en deze ook in je dagelijkse praktijk integreert. Als je graag extra persoonlijk gecoacht wil worden, dan is het ook mogelijk om er 3 of 6 coachsessies bij te boeken. Dan coachen we je op jouw specifieke situatie en kan je natuurlijk ook al je vragen en uitdagingen met ons bespreken.

Heb je een andere vraag?

Mail ons gerust om je vraag te stellen. Je kan een mail sturen naar hallo@verslavingspraat.nl