fbpx

De livedag MOVING is helaas alweer voorbij. Wil je vrijblijvend, als eerste op de hoogte gehouden worden van het event dat we in het najaar organiseren? Klik dan op onderstaande button en zet jezelf op de wachtlijst. Je krijgt dan als eerste alle informatie en de beste deal voor deze dag.

MOVING is er voor jou!

Je verlangt naar een leven in vrijheid. Verslaving is zonder dat je het in de gaten had, je leven ingeslopen. Er zijn momenten dat je denkt dat het allemaal wel meevalt. Maar als je eerlijk bent naar jezelf, ervaar je nog niet de vervulling en onafhankelijkheid die je zou willen ervaren. Dat zet je aan het denken!

Als je het druk hebt of stress ervaart, zoek je je toevlucht in je telefoon, eten, sport, drank, werk, drugs, perfectionisme, gamen, aandacht zoeken, gokken, controleren of…… Je weet allang dat je je in één of meer dingen helemaal kan verliezen. Het is namelijk zo fijn om de (pijnlijke) emoties van het leven even niet te hoeven voelen. Eigenlijk zorgt dit gedrag ervoor dat je niet door pakt, waar je wél door zou moeten pakken. Dit moet anders!

Misschien heb je al stappen gezet, cursussen of therapieën gevolgd en dat heeft je echt wel wat verder gebracht. Maar wellicht heb je dat nog niet gedaan en wordt dit voor jou de eerste stap. Hoe dan ook, als jij in beweging wil komen dan is deze livedag voor jou!

Of je nu naaste of verslaafde bent, op deze livedag gaan we er voor zorgen dat je stappen vooruit kan zetten. Stappen richting je droomleven, natuurlijk zonder ongewenst verslavingsgedrag.

 

 

Dit is jouw kans om ons live te zien en zelf gigantische stappen te gaan maken!

Deze livedag is voor jou, als je je in één of meerdere van de onderstaande punten herkent!

Je schiet makkelijk in je hoofd en wil kunnen verbinden met je hart
Je ervaart veel onrust en wil graag dat het leven ‘makkelijker’ is én voelt
Je bent nog in gevecht met je eigen of andermans verslavingsgedrag, ongeacht de heftigheid daarvan
Je wil graag blijven groeien en zoekt naar (meer) verdieping op het thema gedragsverandering en verslaving
Je wilt graag de relatie met jezelf verbeteren
Je bent zelf een naaste of een verslaafde en wil de blokkades rondom verslaving doorbreken
Je wilt verbinden met anderen, die net als jij los willen komen van verslavingsgevoeligheid en verlangen naar een leven in vrijheid
Je wilt graag groeien op spiritueel vlak
Onze visie op verslaving resoneert met jou, namelijk: Je bént niet verslaafd, je gedráagt je verslaafd

Deze livedag is niét voor jou als:

Je vast wilt houden aan schaamte- en schuldgevoelens

Je in je eentje wilt doormodderen met de patronen die langzaam je leven in zijn geslopen

Je de hele dag alleen maar wilt luisteren en niet zelf actief aan de slag wilt gaan met dynamische activiteiten zodat je uit je comfortzone kan stappen

Je geen hulp durft te vragen en te ontvangen

Je denkt dat je alles al geprobeerd hebt om los te komen van ongewenst verslavingsgedrag

Je wilt blijven kiezen voor mateloosheid en het ogenschijnlijke gemak om daar gedachtenloos mee door te kunnen gaan

 

 

 

Wat je kan verwachten:

Zeer ervaren co-host Menno Fennema: je gaat kennis maken met een fantastisch mens: Menno! Hij heeft al veel transformerende events mogen begeleiden en hij gaat ons helpen om jou gedurende de dag op verschillende onderdelen diepe inzichten te geven, waardoor je weer zelf keuzes kan maken over hoe jij je leven wilt gaan leven. Nieuwsgierig naar Menno? Kijk hier!

Persoonlijke shifts: je gaat je eigen blokkades herkennen en doorbreken en ook afscheid nemen van oude overtuigingen zodat de weg naar je vrije leven open staat
Verbinden met anderen: je gaat andere mensen met verslavingsgevoeligheid ontmoeten die verandering willen in hun leven en daar voor graag in beweging komen
Kennis over de Wet van Aantrekking: wat houdt het in en hoe kun je het vóor je laten werken om werkelijk vrij te zijn
Hotseat sessies: er is een mogelijkheid om gecoacht te worden als je een persoonlijk vraagstuk in wil brengen
Inspirerende sprekers: ervaringsdeskundigen gaan hun succesverhalen met je delen
Nieuwe inzichten: je doet meer kennis op over hoe verslavingsgevoeligheid en het aanleren van nieuw gedrag precies werkt, zodat je het direct in de dagelijkse praktijk kan toepassen
High energy experience: je komt deze dag letterlijk in beweging, door oefening en ervaring zal je met een vol hoofd én een vol hart weer naar huis gaan

Na deze dag:

Heb je inzicht over hoe je de regie kan pakken op je eigen leven

Weet je welke patronen jou blokkeren en kan je deze doorbreken

Heb je meer kennis over de Wet van Aantrekking en hoe je deze vóor je kunt laten werken

Weet je precies in welke fase jij je bevindt en wat er nodig is om te uplevelen

Ga je na een onvergetelijke ervaring geïnspireerd naar huis en zit angst niet meer achter het stuur van jouw leven

Focus jij je niet meer op alle belemmeringen, maar juist op alle kansen om richting jouw mooiste leven te bewegen.

 

Ervaringen van eerdere live ontmoetingen

Door deze dag heb ik extra motivatie om het aan te pakken en meer geloof gekregen in mezelf dat het kan lukken.
Jan

Deze dag heeft ons vooral veel duidelijkheid opgeleverd. Dat we niet in ons gevoel komen of heel moeilijk. Veel angst (Jacq) en boosheid (Marc).

Jacq & Marc

Het was een inspirerende dag. Eigenlijk wist ik al een beetje waar het zat bij mij, maar heb jullie spiegel nodig om het nog duidelijker te krijgen.

Caroline

Deze dag heeft mij verheldering, confrontatie, bevrijding en verbinding met Jan opgeleverd.
Eva

Ik raad iedereen een dag met jullie aan. Je krijgt echte betrokkenheid, goede gezichtspunten en strategie en natuurlijk jullie chemie! De knop is om!
Izaak

Nieuwe paden maken, daar blijven we mee bezig en we stellen ons regelmatig de vraag, hoort dit bij ons mooiste leven? Wij zijn blij met de inzichten die we hebben gekregen bij Robert en Wendy, dankbaarheid en de focus op wat er wel kan!

Marc & Barbara

Ik heb veel inzicht gekregen in mijn eigen aandeel en ook advies gekregen over manieren van communiceren.

Annemieke

De inzichten die jullie mij in één dag hebben gegeven, zijn lifechanging. Binnen een paar uur legden jullie de vinger op de zere plek.

Wim

Ik ben zo dankbaar dat het klikte omdat ik nagenoeg geen onderzoek naar jullie vooraf heb gedaan. Ik durfde niet en geloofde er niet meer in, maar jullie zorgden ervoor dat ik kon gaan vliegen!

Teun

Waarom zou ik naar een livedag van Verslavingspraat gaan?

Robert en Wendy zijn verslavingsgedragexperts voor mensen die los willen komen van ongewenst verslavingsgedrag en hun mooiste leven willen gaan leven.

Wij hebben veel vormen van verslavingsgedrag achter ons gelaten. Alcohol, roken, perfectionisme werken, drugs, gokken, controle, aandacht en gamen, spelen geen rol meer in ons leven.

De zoektocht naar vrijheid is voor ons niet altijd eenvoudig geweest. Wij hebben te lang de focus gehad op wat allemaal niet mogelijk was. Pas op het moment dat we het besluit namen dat dit echt anders moest, werd ons leven lichter.

Wij doen nu niets liever dan andere mensen begeleiden in hun zoektocht naar een mooier en lichter leven.

Inmiddels hebben we met de methodiek die wij hebben ontwikkeld, al tientallen klanten mogen begeleiden naar een leven in vrijheid. Door onze eigen ervaringen weten we precies wat er nodig is om grote doorbraken en shifts te creëren. Wij leven nu ons droomleven en dat willen we ook voor jou!

Proef alvast de sfeer van de fantastische locatie!

Misschien heb je nog een vraag!

Verslavingsgevoeligheid is geen probleem (meer) in mijn leven, maar ik wil wel heel graag verandering in mijn leven. Kan ik dan ook komen?

Deze dag staat helemaal in het teken van mindsetshifts en het doorbreken van blokkades. Als dit resoneert bij jou, dan past deze dag zeker bij jou! Het maakt dus niet uit of je direct zelf met verslaving te maken hebt of niet. Het kan ook zijn dat je al veel stappen hebt gezet om los te komen van verslaving of juist start. Deze dag is inspirerend voor iedereen die wil ontwikkelen en meer vrijheid wil ervaren.

Ik ben geen ondernemer. Is deze dag iets voor mij?
Deze dag wordt een experience op zich! Je hoeft niet persé een ondernemer te zijn om te willen ontwikkelen. Misschien wil je nog onderzoeken of er echt sprake is van verslaving, maar het kan ook zijn dat dit al duidelijk voor je is. Als je nog meer vrijheid in je leven wilt ervaren, je bent welkom!
Waarom is deze livedag niet alleen voor verslaafden, maar ook voor naasten?
Zowel verslaafden als naasten van verslaafden zijn verstrikt geraakt in ongezonde, destructieve patronen. Over het algemeen hebben ze veel last van élkaar. Het is voor allebei belangrijk dat ze zicht krijgen op hun eigen gedrag, omdat ze nou eenmaal de ander niet kunnen veranderen. Op deze dag wordt voor jou duidelijk waar de overeenkomsten tussen jullie beide zitten. Het is heel krachtig om ‘mensen met dezelfde uitdagingen’ te ontmoeten én meer te horen over wat verslaving met die ánder doet. Daarnaast leer je als naaste hoe je goed voor jezelf kunt (blijven) zorgen en uit het patroon en de ongezonde dynamiek van de verslaafde kan blijven.
Wat is de investering?

Je investering voor deze fantastische livedag is €247,- ex btw. 

Kan ik ook in termijnen betalen?
Nee, je kan deze fantastisch dag alleen samen met ons beleven als je de mogelijkheid hebt om je ticket in één keer te betalen.
Kan ik mijn investering opvoeren in mijn zakelijke boekhouding?
Voor ondernemers is de btw aftrekbaar én is het mogelijk om deze dag als kosten op te voeren in je boekhouding, zodat je daar belastingvoordeel uit kan halen. 
Deze dag lijkt me heel interessant, alleen heb ik de afgelopen tijd al zoveel geïnvesteerd.
De ervaringen en inzichten die je deze dag zal krijgen, gaan je zoveel opleveren, daar kan je de rest van je leven wat mee. Hoeveel tijd en geld gaat het je kosten als je nu niet in jezelf investeert?
Deze dag komt te vroeg voor me, ik ben er nog niet klaar voor…
Je denkt er nooit klaar voor te zijn. Achteraf zie je pas in dat je er allang klaar voor was. Dat is hoe het brein werkt. Deze dag is voor jou, als je het zat bent dat het verslavende gedrag zoveel ruimte inneemt, in jouw leven. Belangrijke vragen die je jezelf kan stellen: Hoe lang wil jij angst nog laten regeren in jouw leven? Hoeveel kostbare tijd (en geld) wil je nog verliezen door te wachten?
Ik heb een andere vraag, wat nu?
Stuur ons gerust een e-mail met jouw vraag naar hallo@verslavingspraat.nl en wij reageren binnen 24 uur.